Plastisk kirurgi

Estetisk kirurgi har blitt vanligere i løpet av de siste årene. Vi tilbyr en rekke forskjellige  inngrep.

Akademiklinikens kirurger har mange års erfaring, slik at du kan føle deg trygg på at du er i trygge hender.

 

De vanligste plastikkirurgiske behandlingene vi utfører, er brystforstørrelse med silikonproteser, brystløft, brystreduksjon, fettsuging og bukplastikk (mageplastikk).

 

Facelift ved Akademikliniken utføres av Tomm og Hilde Bjærke, Norges ledende ansiktskirurger ved Cosmo Clinic i Nydalen, som er Akademiklinikens søsterklinikk i Oslo.

Booking og alle henvendelser om ansiktsløft skjer ved henvendelse til Cosmo Clinic.

Les mer om ansiktsløft på Cosmoclinic.no

 

Kontakt oss i dag for å bestille en uforpliktende konsultasjon. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/