Hydrafacial - dyprenser, eksfolierer og fukter huden

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang.  Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacials patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggsbehandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig og sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud.

HydraFacial hjelper mot

 • fine linjer og rynker
 • store porer
 • fet hud
 • brune flekker
 • rød, tørr og irritert hud
 • mot talgproduksjon i huden
 • synlige blodkar i huden (Telangiectasia)

Hvordan foregår det og hva slags resultat kan du forvente?

På Akademikliniken får du først en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere som er kurset i PRX. Ved konsultasjonen får du svar på dine spørsmål og din behandler vurderer hvorvidt PRX er egnet for deg. Konsultasjon inkludert første behandling tar ca 45 minutter. Ved behandlingen prepper man først huden og legger deretter på flere lag peel før det hele avsluttes med å nøytralisere med vann og legge på en fuktende krem.

PRX-aktive ingredienser trekker inn i huden på cellulært nivå og bidrar til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som igjen forbedrer huden både direkte og på lang sikt. En av fordelene med PRX er at den i tillegg til å være en egen behandling er super å kombinere med andre behandlinger som f.eks. Profhilo, Dermapen, fillers etc.

Vanligvis anbefaler vi 3-6 behandlinger med en ukes mellomrom og deretter avgjør du sammen med din behandler hvilken oppfølgning som kreves.

Hvordan foregår en HydraFacial?

Hydrafacial foregår i 3-4 trinn, alt etter hudtype og behandling. Vi har i tillegg ulike serumer som kan tilføres for å skreddersy behandlingen ytterligere. Blant annet har vi ZO Rosatrol serum for deg med mer sensitiv hud og ZO Brightalive serum for deg med mer pigmentproblematikk.

Etterbehandling etter HydraFacial

Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Akademikliniken får du god info om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Skin Health. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et tilpasset krem program for huden.

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling