Dr. Marius Solli-Nilsen

Autorisert lege, spesialist i plastisk kirurgi, Oslo

Marius Solli-Nilsen er en av Norges mest respekterte plastikkirurger på sitt spesialfelt, som er kroppsformende kirurgi.

Les mer

Overlege Marius Solli-Nilsen er spesialist i plastikkirurgi, og har jobbet som kirurg siden 2007. Først ved ved hjertekirurgisk avdeling Universitetssykehuset i Nord-Norge, Tromsø og senere plastikkirurgisk avdeling Rikshospitalet og Ullevål Sykehus, Sykehuset Telemark, Skien og Sykehuset Østfold, Moss. Han har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med blant annet avanserte brystrekonstruksjoner, rekonstruksjoner etter traume og brannskade samt hud- og føflekkreftbehandlinger.

Bli kjent med Dr. Marius Solli-Nilsen

Fra 2011 har han særlig arbeidet med kroppsformende kirurgi etter store vekttap. Dette er et relativt nytt område innen plastikkirurgien i Norge, og Marius har gjennom sitt engasjerte arbeid gjennom flere år blitt blant landets mest toneangivende innen dette feltet. Han har også lang erfaring med kosmetisk kirurgi. Han var medeier, gründer og klinikksjef ved Oslo Privatklinikk og har senere gjennom flere år vært tilknyttet Fornebuklinikken. Marius har også blitt brukt som kursholder for kosmetiske injeksjonsbehandlinger for Allergan som er verdens største legemiddelselskap innen kosmetisk medisin.

Marius har dessuten flere års erfaring som plastikkirurg ved Cosmo Clinic i Nydalen og plastikkirurgisk avdeling Sykehuset Innlandet på Tynset, hvor man finner landet fremste ekspertise innen kroppsformende kirurgi etter store vekttap. Avdelingen på Tynset har fra oppstart i 2017 blitt blant landets største med henviste pasienter fra hele landet.

Ved Akademikliniken i Oslo utfører Marius hovedsakelig postbariatrisk kirurgi, bodylift, BBL, fettsuging, brystoperasjoner, lårplastikk og armplastikk.

Marius er medlem av American Society of Plastic Surgeons.

Uttalelser fra tidligere pasienter

«Resultatet av operasjonen som har blitt utført av Marius har vært over all forventning, og jeg kan endelig si meg fornøyd med det resultatet jeg har fått nå! Jeg er utrolig takknemlig for tilgjengeligheten, profesjonaliteten og generelt hvordan jeg har blitt møtt og behandlet av Marius.»

«Jeg fikk utført full bukplastikk hos plastikkirurg Hans Marius Solli-Nilsen, og kan ikke få fullrost prosessen nok. Jeg ble tatt veldig godt imot på konsultasjon og følte meg trygg og ivaretatt hele veien, både før, under og etter inngrepet. I dag er det tre måneder siden operasjonen, og jeg er meget fornøyd med resultatet.»

Les om bukplastikk her…

Les om fettsuging her…

Les om øyelokkoperasjoner her…

Les mer om brystforstørrelse her…

Les mer om brystløft her…

Les mer om brystreduksjon her…