Tydeligere kjeveparti med fettsuging

For de som ønsker seg et tydeligere kjeveparti vil fettsuging av haken i mange tilfeller være en god løsning.

Fettsuging av hake

Det er vanlig med fettansamlinger eller ekstra hud i hake- og halsregionen. For de som ønsker seg et tydeligere kjeveparti vil fettsuging av haken i mange tilfeller være en god løsning. Inngrepet gir varige resultater og  beholder ditt naturlige utseende.

Fjern fett under haken med fettsuging

Fettansamling i hake/hals-regionen er vanlig hos overvektige, men kan også sees hos slanke mennesker. I de aller fleste tilfeller kan man fjerne fett under haken med enkel fettsuging av det overfladiske fettlaget. I noen tilfeller må man kombinere fettsuging med andre behandlinger/inngrep for å få et best mulig resultat.

Akademikliniken har lang erfaring med plastisk kirurgi og fettsuging.

Hva sier pasientene?

«For 6 måneder siden utførte Mette fettsuging av dobbelthake på meg. Jeg har aldri gjort større inngrep før, og var svært nervøs. Mette beroliget meg hele veien. Jeg er så fornøyd med resultatet! Anbefaler henne på det sterkeste.» (Anmeldelse på Legelisten.no)

Har du spørsmål om fettsuging av hake?

Har du spørsmål om permanent fettfjerning eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Hvem egner seg for fettsuging av haken?

Fettsuging av hake egner seg best for de uønsket fylde under kjevepartiet og haken.  Noen ganger kan fettsuging av hake føre til hudoverskudd på hals,  blant annet på grunn av lite elastisitet i huden slik at den ikke trekker seg godt nok sammen.I slike tilfeller er det hensiktsmessig å kombinere fettsuging av hake med ansiktsløft og halsløft.

Hvor lenge varer resultatet etter fettsuging av haken?

Fettceller som er fjernet kommer ikke tilbake, men andre fettceller rundt vil kunne vokse i størrelse, men i hovedsak er dette permanent endring. Et slikt inngrep stopper ikke aldringsprosessen, men gir den bedre forutsetninger.

Receptionisten välkomnar till Akademikliniken Skin Center Mariatorget

Hva er inkludert i prisen?

Hos Akademikliniken er observasjon etter operasjonen inkludert i prisen.  Du blir fulgt opp av sykepleier som passer godt på deg og sørger for riktig smertelindring. Dette reduserer også risiko for komplikasjoner som blodpropp og blødning betraktelig.  Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt i tiden etter operasjonen, derfor er det ingen begrensning for antall kontroller hos sykepleier den første tiden. Derimot er det én etterkontroll hos kirurgen din. Skulle det være behov for små korreksjon vil du sammen med kirurgen kunne bli enig om rammer for videre løp.

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

Før- og etterbilder – fettsuging

I henhold til markedsføringsloven er det ikke lov å vise før-og etterbilder av plastikkirurgiske inngrep. Altså kan vi ikke vise bilder tatt før inngrepet med resultatene etterpå. Du kan under den uforpliktende konsultasjonen hos plastikkirurg se før- og etterbilder hvor du har muligheten til å vurdere kirurgens estetikk og håndverk i tillegg til å få en forståelse av hva inngrepet innebærer.

Pasientkoordinatoren – din beste venn gjennom hele reisen

Etter konsultasjonen treffer du en av våre dyktige koordinatorer som jobber for at du skal føle deg trygg på avgjørelsen din og at du får den informasjonen du trenger. Bestemmer du deg for å gjennomføre operasjonen, booker du tid som passer, og får pasientavtalen og informasjon om inngrepet med deg hjem.

Kirurgi er en stor avgjørelse og det er viktig for oss at du er mest mulig forberedt og sikker i valget ditt. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper deg mer enn gjerne.

Utsettelse av operasjonen

Er du forkjølet, hoster, har feber eller mistanke om smitte, må du ringe oss slik at slik at vi kan vurdere om operasjonen må utsettes og en annen kan få din operasjonstid. Vi vil da trenge en legeerklæring fra din fastlege. Vi vil også vurdere hvorvidt en antibiotikakur eventuelt kan startes. Se øvrige betingelser for avbestilling i «Pasientavtale ved operasjon».