Jobb hos oss

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Vår visjon er: «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.»

Beklager, fant ingenting her.

Om Akademikliniken

Hvert år gjennomføres det mer enn 60.000 operasjoner på våre klinikker i hele Skandinavia. Alt personell er autorisert og sertifisert, og lever for å drive utviklingen fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte. 

Hva vi tilbyr

Velkommen til Nordens ledende klinikk for estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, kosmetiske behandlinger og avansert hudpleie. Vår visjon er å ha verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv. Med over 30 års erfaring utfører vi mer enn 60 000 estetiske behandlinger hvert år ved våre ca 25 klinikker i Sverige, Norge og Danmark.

1. Høyest pasientsikkerhet og fornøyde kunder

Med trygge rutiner, kompetent personale og konstant oppfølging garanterer vi høyeste kvalitet i alle ledd. Vi er stolte av og våger å si at vi har bransjens mest fornøyde kunder.

2. Plastisk kirurgi i forkant

Vi streber etter å lede utviklingen i bransjen og vi jobber med de nyeste teknologiene og metodene.

3. En attraktiv arbeidsplass

Vi tiltrekker og kurser bransjens ledende fagfolk som ønsker å jobbe med trivsel og i et kommersielt, privateid selskap.

4. Kompetente kollegaer

Du vil bli del av et team på ca 30 plastikkirurger med lang erfaring og høy kompetanse. Du jobber også tett med dyktige hudleger, anestesileger, injeksjonssykepleiere og hudleger.

5. Kompetanseutvikling

Du får mulighet til løpende opplæring og spesialisering gjennom kompetanseheving, legemøter, deltagelse på konferanser og mentorskap.

6. Effektive arbeidsdager

Vi har veletablerte systemer, prosesser og rutiner. For å kontinuerlig forbedre oss deler vi kontinuerlig den beste praksisen mellom våre klinikker.

7. Full administrativ støtte

Her er alt på plass i form av økonomi, regnskap, IT, HR og personaladministrasjon. Du har en stimulerende hverdag hvor du kan fokusere på å operere og møte pasienter.

8. Sterk merkevare og markedsføring

Du blir en del av vårt anerkjente merke og du har muligheten til å bli personlig markedsført i våre kanaler med stor rekkevidde.

9. En attraktiv kompensasjonsmodell

Du har en stor mulighet til å påvirke din egen inntjening og dra nytte av våre andre fordeler. Du får også ansvar for eget kostnadssted.

10. Samarbeid

Vår eierstruktur og størrelse gjør at vi kan tilby medeierskap med mulighet til å ta del i fremtidig verdiskaping.

 

For å søke, ta kontakt på tonny.abrahamsen@akademikliniken.no