Profhilo vs. Profhilo Structura – hvilken passer best for din hud?

Injeksjoner, Rynkebehandling

profhilo structura

Profhilo har blitt en av de mest populære injeksjonsbehandlingene for generell hudforbedring, og på Akademikliniken har vi behandlet tusenvis av fornøyde kunder med Profhilo.

Nå har IBSA, skaperne av Profhilo, introdusert en ny og spennende behandling kalt Profhilo Structura. Denne artikkelen vil vi gå i detalj på forskjellene mellom tradisjonell Profhilo og den nye Profhilo Structura, slik at du kan vite hvilken av behandlingene som kan passe best for ditt behov og ønsker.

Hva er de største forskjellene?

Hovedkomponenter og formulering

Profhilo: Består av stabilisert hyaluronsyre som bidrar til å fukte og styrke huden, samtidig som den har en remodellerende effekt på vev som mister spenst. Behandlingens hovedindikasjon er hudslapphet, men det har også positiv effekt på hudbarriere, fukt og kollagen. Over tid har behandlingen også vist seg å ha god forebyggende effekt på fettvevet. Alt uten å gi økt volum.

Profhilo Structura: Inneholder en enda høyere konsentrasjon av hyaluronsyre, spesielt utviklet for å påvirke det overfladiske fettlaget i huden, men har også en sekundær effekt på huden i form av økt fukt og kollagen.

Bruksområder og behandlingsfokus

Profhilo: Er ideell for en lett oppstramming, forbedring av hudens fuktighet og glød, lett rynkereduksjon, og generell forbedring av hudkvalitet. Alt uten å gi økt volum.

Profhilo Structura: Fokuserer på å gjenopprette volum og forebygge tap av fettvev i ansiktet, særlig ved aldring. Denne behandlingen er rettet mot lipolifting, med spesielt fokus på løfting på siden av ansiktet og bekjempelse av hudslapphet. Gir en sekundær effekt på huden i form av økt fukt og kollagen, og gjenoppretter noe volum.

Effekter og Resultater

Profhilo: Aktiverer fire forskjellige typer kollagen og elastin gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre, noe som gir en jevn forbedring av hudens tekstur og fasthet.

Profhilo Structura: Forebygger tap av fettvev, gir optimale levevilkår for fettcellene, og gir en fastere hud med en merkbar oppstrammende effekt.

Akademikliniken – eksperter på Profhilo

På Akademikliniken kan du føle deg trygg på å få den aller beste behandlingen med Profilo, da alle våre kosmetiske sykepleiere unik erfaring med akkurat denne behandlingen. En fordel er at vår regionssjef i Norge, Marianne Bergan, er Trainer hos IBSA som er selve skaperne av Profhilo. Vi er derfor også stolte av å være blant de første i Norge til å introdusere Profhilo Structura, før den offisielle landsdekkende lanseringen i september.

Nå som du vet litt mer om Profhilo og forskjellen på de to ulike behandlingene, kan føle deg tryggere og mer sikker på ditt valg. Likevel er det alltid viktig å komme på en konsultasjon hos en av våre kvalifiserte behandlere, for å avgjøre hva som er riktig behandling for din hud. På en konsultasjon vil våre kosmetiske sykepleiere gjøre en grundig vurdering ditt utgangspunkt, og kunne anbefale hva de beste behandlingene vil være for å gi deg resultatene du ønsker.

Bestill en konsultasjon, og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte behandlingen for dine behov.