Tubulære bryst og andre spesielle brystfasonger

Akademiklinikens plastikkirurger er eksperter på tubulære bryst.

Spesielle brystfasonger

Mange kvinner opplever at de har en spesiell brystfasong som kan gi dem komplekser og følelsen av å være annerledes. Ofte kan en slik brystfasong være kombinert med volumforskjeller.  De fleste kvinner har forskjellig volum på brystene, men store forskjeller kan gi vanskeligheter med å tilpasse BH og klær og belastnings- og ryggsmerter.

Har du spørsmål om brystoperasjoner eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Hva er tubulære bryst?

Tubulære bryst eller tuberøse bryst er en utviklingsforstyrrelse i brystvevet som gir bryster med avvikende brystform. Årsaken til denne brystfasongen, er at bindevevet i brystet er stramt og gir en manglende kjertelutvikling i deler eller hele. Det finnes ulike grader av hvor mye av brystet er affisert. Det finnes mange varianter av tubulære bryst, og behandlingen av dette vil derfor tilpasses individuelt. Akademiklinikens plastikkirurger har lang erfaring med slike behandlinger. Vi har svært høy kompetanse på brystoperasjoner.

Hva kjennetegner tubulære bryst?

  • Brystet er smalt og det er stor avstand mellom brystene.
  • Brystvorten er stor og utflytende
  • Brystet har lite volum og fylde spesielt i området under brystvorten
  • Kort avstand mellom brystvorten og ned til folden under brystet

Behandling av tubulære bryst

Oftest benyttes et dråpeformet brystimplantat som i tillegg til dette vil bygge mer volum i bredden, for å skape et rundere og fyldigere bryst.
Er det heng og løshet i brystet, kan det være behov for å korrigere henget med et brystløft.

Transplantasjon av eget fettvev kan også være et alternativ som benyttes for å skape mer rundhet og fylde av et tubulært bryst etter at protesen har blitt lagt inn, spesielt i den nedre delen av brystet.

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

 

Før- og etterbilder – tubulære bryst

I henhold til markedsføringsloven er det ikke lov å vise før- og etterbilder av plastikkirurgiske inngrep. Altså kan vi ikke vise bilder tatt før inngrepet med resultatene etterpå. Du kan under den uforpliktende konsultasjonen hos plastikkirurg se før- og etterbilder hvor du har muligheten til å vurdere kirurgens estetikk og håndverk i tillegg til å få en forståelse av hva inngrepet innebærer.

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre spesialister i plastisk kirurgi.
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

 

 

Erfaring asymmetriske bryst

– Brystene har fått en naturlig fasong

«Jeg tok brystforstørring hos Akademikliniken januar 2020. Fra naturens side hadde det ene brystet mye mer heng enn det andre. Dette fikset kirurgen lett uten å utføre løft! Brystene har fått en naturlig fasong med mer fylde og jeg er kjempefornøyd med resultatet! Oppfølgingen både før, under og etter operasjon er over all forventning og jeg kan anbefale kirurgen ved Akademikliniken på det varmeste! Tiden etter operasjon var lite smertefull, og arrene syns nesten ikke! Utrolig glad for at jeg valgte kirurgi ved Akademikliniken for mitt inngrep! Tusen takk 🙂»