Tubulære bryst og andre spesielle brystfasonger

Akademiklinikens plastikkirurger er eksperter på tubulære bryst.

Spesielle brystfasonger

Mange kvinner opplever at de har en spesiell brystfasong som kan gi dem komplekser og følelsen av å være annerledes. Ofte kan en slik brystfasong være kombinert med volumforskjeller.  De fleste kvinner har forskjellig volum på brystene, men store forskjeller kan gi vanskeligheter med å tilpasse BH og klær og belastnings- og ryggsmerter.

Har du spørsmål om brystoperasjoner eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Hva er tubulære bryst?

Tubulære bryst eller tuberøse bryst er en utviklingsforstyrrelse i brystvevet som gir bryster med avvikende brystform. Årsaken til denne brystfasongen er at bindevevet i brystet er stramt og gir en manglende kjertelutvikling i hele eller deler av brystet. Det finnes ulike grader av hvor mye av brystet er affisert. Det finnes mange varianter av tubulære bryst, og behandlingen av dette vil derfor tilpasses individuelt. Akademiklinikens plastikkirurger har lang erfaring med slike behandlinger. Vi har svært høy kompetanse på brystoperasjoner.

Hva kjennetegner tubulære bryst?

  • Brystet er smalt og det er stor avstand mellom brystene.
  • Brystvorten er stor og utflytende
  • Brystet har lite volum og fylde spesielt i området under brystvorten
  • Kort avstand mellom brystvorten og ned til folden under brystet

Hva sier pasientene etter operasjon på Akademikliniken?

«Jeg dro fra et annet sted i landet for å gjøre brystforstørrelse hos Mette Haga ved Akademikliniken. Jeg møtte flere plastikkirurger før henne, men ingen føltes riktig for meg. Jeg er så glad jeg valgte Mette! Jeg hadde tubulære bryst, ett større en det andre og en brystkasse som er litt høyere på den ene siden. Mette er en kunstner – med dråpeformede implantater i forskjellige størrelser og høyde plassert perfekt er resultatet mer enn jeg kunne håpet på. Jeg er endelig komfortabel i min egen kropp. Tusen takk Mette! Anbefales på det varmeste!»

Les flere pasienthistorier her!

Behandling av tubulære bryst

Ofte må brystformen først utbedres, slik at man får en rundere og mer harmonisk form på brystene. Det gjøres ved hjelp av et brystløft. Hos noen benyttes en dråpeformet brystprotese i tillegg, for å bygge mer volum i bredden og spesielt i nedre del av brystet.

Transplantasjon av eget fettvev kan også være et alternativ som benyttes for å skape mer rundhet og fylde av et tubulært bryst etter at protesen har blitt lagt inn, spesielt i den nedre delen av brystet.

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og å sørge for at du har riktig informasjon og får svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

 

Før- og etterbilder – tubulære bryst

I henhold til markedsføringsloven er det ikke lov å vise før- og etterbilder av plastikkirurgiske inngrep. Altså kan vi ikke vise bilder tatt før inngrepet med resultatene etterpå. Du kan under den uforpliktende konsultasjonen hos plastikkirurg se før- og etterbilder hvor du har muligheten til å vurdere kirurgens estetikk og håndverk i tillegg til å få en forståelse av hva inngrepet innebærer.

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre spesialister i plastisk kirurgi.
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

 

 

Erfaring asymmetriske bryst

– Brystene har fått en naturlig fasong

«Jeg tok brystforstørring hos Akademikliniken januar 2020. Fra naturens side hadde det ene brystet mye mer heng enn det andre. Dette fikset kirurgen lett uten å utføre løft! Brystene har fått en naturlig fasong med mer fylde og jeg er kjempefornøyd med resultatet! Oppfølgingen både før, under og etter operasjon er over all forventning og jeg kan anbefale kirurgen ved Akademikliniken på det varmeste! Tiden etter operasjon var lite smertefull, og arrene syns nesten ikke! Utrolig glad for at jeg valgte kirurgi ved Akademikliniken for mitt inngrep! Tusen takk 🙂»