Om Akademikliniken

Akademikliniken er i dag Nordens ledende klinikk innen estetisk medisin og utfører mer enn 60 000 kosmetiske behandlinger hvert år.

Nordens ledende privatklinikk

Med omfattende erfaring og et høyt nivå av ekspertise tilbyr vi estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske injeksjonsbehandlinger og avansert hudpleie.

Den nyeste teknologien, state-of-the-art teknikker og metoder samt konstant forskning og forbedring gjør at vi kan holde oss i forkant av utviklingen. Det er også en av grunnene til at vi utdanner plastikkirurger fra hele verden.

Vår størrelse, brede ekspertise og utvalg er din trygghet. Alle våre klinikker over hele Norden er utstyrt med personell og teknologi for å kunne levere best mulig pleie og resultater.

Hos Akademikliniken vil du alltid møte autorisert, sertifisert og autorisert personale som er der for å hjelpe deg. Vårt team av plastikkirurger i nært samarbeid med hudleger, sykepleiere, hudterapeuter som gjør oss i stand til å tilby deg som kunde en tilpasset helhetsløsning for din skjønnhet og velvære.

Les om våre plastikkirurger:

Mette Haga
Ine Mørk
Marius Solli-Nilsen

Vår visjon er «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv» og det er det vi streber etter, hver dag. Vi hjelper deg å skape en balanse mellom ditt ytre og indre velvære.

Til sammen har våre plastikkirurger utført flere tusen brystoperasjoner. Sammen med plastikkirurgen finner du frem til riktig behandling for det du ønsker å oppnå.

BrystforstørrelseBrystløftBrystreduksjonBrystrekonstruksjonTubulære brystGynekomasti

Vanlige operasjoner innen figur- eller kroppsforming er bukplastikk (fjerning av overflødig hud etter fødsler eller vektnedgang), postbariatrisk kirurgi (fjerning av overflødig hud etter slankeoperasjon), fettsuging (fjerning av lokalt fett på normalvektige) og BBL (Brazilian buttlift).

BukplastikkFettsugingBBLPostbariatrisk kirurgi

 

Velkommen til Akademikliniken

Kirurgerna jobbar kliniskt på Akademikliniken

Vår ekspertise

Å sikre et høyt nivå av sikkerhet og kvalitet er grunnlaget for all vår virksomhet. Les om hvordan vi jobber for å gi deg plastisk kirurgi og avansert hudpleie i verdensklasse.

Vår historie

Akademiklinikken er i dag Nordens ledende private klinikk for estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi samt kosmetiske behandlinger og avansert hudpleie.

Men reisen begynte allerede i 1991. Da ble den første klinikken åpnet på Riddargatan i Stockholm.

Kort om Akademikliniken

  • Nordens ledende innen plastisk kirurgi og injeksjons- og hudbehandlinger.
  • Grunnlagt i 1991 av Per Hedén og Jan Jernbeck med hovedkontor i Stockholm.
  • Vi har klinikker i Sverige, Norge og Danmark.
  • Vårt konsept har tre hoveddeler: Plastikkirurgi, injeksjons- og hudbehandlinger og hudpleieprodukter.
  • Over 300 ansatte, hvorav 176 er spesialister inkludert 24 kirurger.