akademikliniken

Fremhev dine beste trekk med filler

Hva er filler?

En filler er en gele, hovedsakelig bestående av hyaluronsyre, som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Filler kan også bruker til å behandle linjer, rynker og volumtap, korrigere asymmetrier i ansiktet eller fremheve spesifikke feminine eller maskuline trekk. Hyaluronsyren finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet. På Akademikliniken brukes fillere fra Restylane, Aliaxin og Teosyal.

Filler i ansiktet

 • tilbakefører tapt volum i kinn og kinnben
 • gir en skarpere kjevelinje eller fremheve haken
 • tilbakefører tapt volum under øynene for å hindre søkk og skygger (tear trough)
 • jevner ut ulike rynker og linjer
 • reduserer linjer fra nesen og ned til munnviken (nasolabiale linjer)
 • gir volum til nedsunkne munnviker
 • gir volum til innsunkne tinninger
 • korrigerer neser (utføres kun av plastikkirurg)
 • gjenoppretter fuktballanse i ansikt, hals, bryst og hender (skinbooster)
 • behandler arr etter acne (skinbooster)

Fillers i leppene (lipfillers)

Restylane filler – mest dokumentert på markedet.

Det finnes en rekke fillers på markedet. Vi benytter oss i hovedsak av Restylane, som er den sikreste og mest dokumenterte filleren. En filler gir umiddelbare, synlige resultater og har en langvarig, men ikke permanent effekt. På verdensbasis er det utført over 20 millioner behandlinger med Restylane.

Restylane kommer i flere ulike varianter.  Hele 9 ulike tykkelser og kvaliteter gjør det mulig å skreddersy et program til den enkeltes ønsker og muligheter. Vi tilbyr hele Restylane-sortimentet, med produkter tilpasset alle indikasjoner.

Hvordan settes fillers?

Det første som skjer er at du får bedøvelse i området som skal injiseres, når bedøvelsen har fått virke en stund, sprites huden grundig av før vii injiserer filleren. Det finnes en rekke ulike typer fillere og teknikker og din behandler vil velge type og teknikk ut fra dine ønsker og behov.

Akademikliniken er markedsledende på fillers

Akademikliniken er markedsleder på Restylane fillers, og har bred og lang erfaring innenfor dette fagfeltet. Våre sykepleiere er spesialutdannede, sertifiserte og kan skreddersy et program med tanke på den enkeltes ønsker, muligheter og indikasjoner.

Vi benytter ofte Restylane i kombinasjon med muskelavslappende, Peeling, Fraxel Laser og medisinske kremer for å få det mest optimale resultatet. Vi tilbyr Restylane fillers i OsloBergen og Stavanger. En oversikt over bruksområdene finner du  i fillerguiden.

plastisk kirurgi på bryst

Erfaring med Filler

Hvor naturlig resultatet blir, avhenger av at riktig mengde og type filler injiseres på rett plass. Dette stiller store krav til kompetanse og erfaring hos behandleren. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du engasjerer en autorisert sykepleier eller lege som har dokumentert erfaring med å utføre injeksjoner med filler.

Alle våre behandlere er sykepleiere og får fornyet autorisasjonskort fra Restylane hvert år, hvor de i tillegg blir trent opp i Restylane injection expertise program. Du må gjerne be om å få se autorisasjonskortet, om noen har glemt å bære det på seg.

Kombinasjonen av filler og medisinsk rynkebehandling

Det et ganske vanlig å kombinere medisinsk rynkebehandling med filler. Det første motvirker rynker eller linjer som dannes av muskulære sammentrekninger i ansiktet, og fillers komplimenterer med å gi volum, glatte ut rynker og fine linjer og anvendes der legemiddelet ikke egner seg.

Har man rynker eller linjer i ansiktet som har kommet på grunn av stor muskelaktivitet i ansiktet, vil medisinsk rynkebehandling være et mer passende alternativ. VI tilbyr kombinasjonebehandling med Restylane Skinbooster Vital og Dermapen.

Utarbeidelse av fillerprogram

Vi setter opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Konsultasjonen varer i én time, hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, og du får informasjon om mulighetene og prisene for disse. Under konsultasjonen utarbeider vi et hudprogram som er tilpasset dine ønsker og forutsetninger. Så fremt det er satt av tid, kan du få første runde med fillers samme dag. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål.

Anbefalt etterbehandling

For en optimal effekt anbefaler vi hudpleieprodukter som passer til hudtypen din og området hvor fillers er blitt injisert. I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsrutiner  som vil kunne bidra til et langsiktig bra resultat.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling