Dr. Thomas Nyheim

Autorisert lege, spesialist i karkirurgi, Oslo

Dr. Thomas Nyheim er en av Norges mest erfarne og anerkjente karkirurger. Thomas starter å konsultere på Akademikliniken fra 1. november, men du kan booke time allerede nå via webbooking.

Les mer

Karkirurg Dr. Thomas Nyheim

Ønsker du å booke en time til konsultasjon for åreknutebehandling? Bestill time her

Les mer om åreknuter her

Dr. Thomas Nyheim er en erfaren spesialist innen generell kirurgi, med mer enn 15 års erfaring innen karkirurgi. Han har vært dedikert til sitt felt siden 2006 og jobber som overlege ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål. I tillegg til sitt arbeid ved sykehuset, utfører han karkirurgiske inngrep for behandling av åreknuter både i Norge og Sverige.

Hans ekspertise innen minimalt invasiv endovenøs behandling strekker seg tilbake til 2003, og han har en lang og imponerende erfaring. Dr. Nyheim er spesielt dyktig innen ultralyd-diagnostikk og minimalt invasiv behandling av åreknuter. Dette inkluderer avanserte metoder som endovenøs laserterapi, dampbehandling, radiofrekvensablasjon og skumsklerosering for å behandle indre åreknuter. I tillegg kombinerer han ofte disse teknikkene med mikroflebektomier, som innebærer fjerning av synlige åreknuter direkte fra huden.

Dr. Nyheim er høyt verdsatt i både privat og offentlig sektor som en dyktig karkirurg. Han behandler årlig et betydelig antall pasienter for åreknuter, med en imponerende total på 400-600 pasienter årlig. De siste 10 årene har han utført vellykkede operasjoner på mer enn 5000 pasienter med åreknuter, og hans resultater er svært tilfredsstillende.

Ønsker du å booke en konsultasjon med Dr. Thomas Nyheim, kan du bestille time her.

Uttalelser fra tidligere pasienter av Dr. Thomas Nyheim

«Karkirurg Nyheim er veldig behagelig å forholde seg til. Hans rolige vesen gjør at du som pasient føler deg trygg. Han lytter på deg og ønsler at du skal få en best mulig opplevelse med best resultat. Jeg har fjernet åreknuter med laser og er kjempe fornøyd med resultatet. Kommer utelukkende til å velge Karkirurg Nyheim igjen.»

«Thomas får min beste anbefaling. På alle mulige måter en profesjonell, meget erfaren og trygg kirurg. Sjelden møter man en fagperson som både har de menneskelige kvalitetene, sterk faglighet og profesjonalitet i en og samme person. Han formidlet på en god måte prosessen underveis, forklarte kompliserte ting på en trygg og god måte og var ærlig. Rolig og profesjonell i sitt fag, meget erfaren men fortsatt med engasjement og glød.»

«Har slitt med åreknuter fra jeg var veldig ung. Etter noen behandlinger er disse nå helt borte og jeg tør å vise bena igjen. En hyggelig og dyktig lege som vet hva han gjør. Anbefales på det sterkeste.»

 

Les mer om åreknuter her..

Les om bukplastikk her…

Les om fettsuging her…

Les om øyelokkoperasjoner her…

Les mer om brystforstørrelse her…

Les mer om brystløft her…

Les mer om brystreduksjon her…