Profhilo Akademikliniken

Dermapen - markedets mest avanserte form for microneedling

Hva er Dermapen?

Dermapen er en avansert fraksjonert form for microneedling som øker hudens kollagenproduksjon. Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere tilhelingstid. Behandlingsmetoden er mer effektiv enn f.eks milde peelinger. Dermapen er den mest utførte formen for microneedling, med hele 1,6 millioner behandlinger utført globalt. Akademikliniken har ekspertise og lang erfaring med Dermapen behandlinger.

Dermapen hjelper mot:

 • slapp og eldet hud
 • rynker og fine linjer
 • røykerynker rundt munnen
 • aknearr
 • store porer
 • misfargede arr (f.eks. etter akne, kirurgi og brannskader)

Hvor lenge varer effekten av Dermapen?

Effekten på arr er varig, derimot må behandlingene for hudforyngelse, porer og rynker vedlikeholdes. Varigheten av en behandling er individuell og vil variere etter utgangspunkt, område som behandles, alder, livsstil etc. Ofte vil resultatet av en behandling vare lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode. Vanligvis behøves 5-6 behandlinger for å nå et optimalt resultat, og det bør går 4-6 uker mellom hver gang. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen.

Dermapen Restylane Skinbooster kombinasjon

Vi tilbyr kombinasjonsbehandling med Dermapen og Restylane Skinbooster Vital. Ved denne behandlingen bytter vi ut ordinære serumer med Restylane Skinbooster for økt fukt og kollagenstimulering.  Ordinært utføres Restylane Skinbooster som en injeksjonsbehandling, men ved å sluse Skinboosteren ned med Dermapen kan man få mindre blåmerker og få full effekt av begge behandlingene. Vi anbefaler minimum 3 behandlinger som en kur for dette.

Etterbehandlling

Nedetiden etter gjennomført behandling er vanligvis kort. Huden er fra lett til kraftig rød og kan føles lett hoven i dagene etter behandling. Rødhet vil variere etter hvor kraftig behandling som er utført, men de aller fleste er fine igjen dagen etter. Etter 48 timer kan du påføre Make Up. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Ettersom reaksjon på behandling er ulik fra person til person er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg disse.

Hvordan foregår en Dermapen behandling?

En behandling med Dermapen tar bortimot 45 minutter og skjer med minimalt av ubehag. Under en Dermapen behandling, vibrerer 12 sterile engangsnåler, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Dette sikrer effektivt opptak av behandlingspreparat, og har en kollagenstimulerende effekt dypt nede i huden. Vi sluser ned ulike serumer i huden under behandling avhengig av hva som skal behandles. De serumer som benyttes inneholder blant annet Hyaluronsyre, Vitamin B5 og antiinflammatoriske ingredienser.

 

Enkelt forklart gjennomføres behandlingen på følgende måte: 

 1. Ansiktet blir renset helt for sminke
 2. Deretter sprites huden ned og valgt serum blir smurt på
 3. Dermapen vil så sluses ned serumet i huden
 4. Etter at behandlingen er ferdig tørkes og renere ansiktet
 5. Behandlingen avsluttes med en fuktgivende og beroligende maske

Usikker på om Dermapen passer for deg?

Vi tilbyr alltid en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere i forkant av en behandling. Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Konsultasjonstimen brukes både til å kartlegge helsen din og undersøke hvilke muligheter dine forutsetninger gir.

Kjemien mellom deg og din behandler er like viktig som deres samlede forståelse og forventninger til behandlingen. Om du ikke finner kjemien med sykepleieren under konsultasjonen, anbefaler vi at du sier ifra og prøver en av våre andre dyktige kosmetiske sykepleiere.

Ta gjerne kontakt per telefon om du har spørsmål.

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling