Dr. Mette Haga

Autorisert lege, Overlege Akademikliniken Norge, spesialist i plastisk kirurgi, Oslo

Med mer enn 20 års erfaring er Dr. Haga en av Norges mest erfarne kvinnelige plastikkirurger og fremste spesialister innen estetisk brystkirurgi og kirurgi omkring øynene.

Les mer

Mette Haga tok medisinsk embetseksamen ved Universitetet i Oslo i 1996. Hun er spesialist i plastisk kirurgi, med fokus på bryst-, mage- og figurformende inngrep.

Med mer enn 20 års erfaring er dr. Haga en av Norges mest erfarne kvinnelige plastikkirurger. Med moderne teknikker og håndverk til fingerspissene er hun en av Norges fremste spesialister innen estetisk brystkirurgi og kirurgi omkring øynene.

Mette har bred fagforeningsbakgrunn og begynte sin karriere ved Ringerike og Bærum sykehus. Mette ble godkjent spesialist i rekonstruktiv plastikkirurgi fra Ullevål universitetssykehus og Rikshospitalet i 2006.

I løpet av 2006-2008 var dr. Haga overlege ved avdeling for plastisk kirurgi ved Rikshospitalet. Der utførte og arbeidet hun med et bredt spekter av plastikkirurgiske inngrep, med størst fokus på brystrekonstruksjon. Dr. Haga var også ansvarlig for kirurgisk behandling av transseksuelle.

2008-2011 jobbet dr. Haga som overlege ved Nobelklinikken på Ryen, hvor hun utvidet sin erfaring innen kosmetisk plastisk kirurgi. I  2011-2014 var dr. Haga ansatt ved Fornebukliniken. Etter det har hun arbeidet som plastikkirurg ved Akademiklinikken.

Dr. Haga er en hyppig deltaker på nasjonale og internasjonale kongresser og er også medforfatter av flere vitenskapelige artikler om plastisk kirurgi og infeksjonsmedisin.

Plastisk kirurg Dr. Mette Haga er medlem av Norsk forening for plastikkirurgi. Hun satt også som sekretær for Norsk forening for estetisk kirurgi i perioden 2008-2012.

Dr. Haga har autorisasjon i Norge, Sverige og Danmark. Hun er medisinsk ansvarlig ved Akademikliniken.

Noen av de vanligste inngrepene Mette utfører, er brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft, intimkirurgi, bukplastikk, fettsuging, panneløft og øyelokkplastikk.

 

Pasienters uttalelser etter å ha blitt operert av Mette Haga

Mette Haga

«Etter 3 svangerskap trakk ikke magemusklene mine seg sammen igjen, noe som resulterte i at jeg gikk med konstant «gravidmage». Ingen trening hjalp, og jeg var så lei av å gjemme magen bak store klær. Jeg undersøkte litt rundt og kom over dr. Mette Haga på Akademikliniken og booket en konsultasjon og operasjon. Hun er bare helt fantastisk! Jeg følte meg trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Resultatet er mye bedre enn jeg hadde drømt om! Sett bort fra et arr (som ligger skjult under trusekanten) er magen penere enn den var før barn, og jeg har endelig kontakt med magemusklene mine igjen. Hun er nøye og tenker på helhetsresultatet. Vil du ha den beste, velg Mette Haga.» (Bukplastikk med sammensying av magemusklene)

 

Bli kjent med Dr. Mette Haga

Bli kjent med Dr. Mette Haga, og finn ut hvilke typer prosedyrer og inngrep hun har spesialisert seg på.