Resultatet er enestående

At jeg nå kunne gå i kjole, bikini, trange gensere og ikke minst føle meg fin for mannen min igjen, føltes nesten revolusjonerende!

Etter mange år med stor fortvilelse over min «gravide mage», tross mye trening og et sunt kosthold, tok jeg meg mot og kontaktet Mette Haga. Uvitende om hun kunne hjelpe meg, kunne hun raskt bekrefte etter grundig undersøkelse, at mine magemuskler hadde stort glippe som følge av graviditetene og at inngrep ville være nødvendig om magemusklene skulle bli intakt igjen. Da falt alle brikkene på plass for meg! – og jeg angret meg selv for at jeg ikke hadde undersøkt mer rundt dette tidligere. Dessverre er det altfor lite snakk om Diastasis Recti.

I samråd med mine nærmeste ble vi enige om operasjon og at det ville kunne gi meg en økt livsglede. At jeg nå kunne gå i kjole, bikini, trange gensere og ikke minst føle meg fin for mannen min igjen, føltes nesten revolusjonerende!

Mette var med meg i hele tankeprosessen og det var viktig for meg at kirurgen var en kvinne – som kunne sette seg inn i mitt mind-set, og det gjorde Mette 100%. Resultatet er enestående og jeg føler meg så fin! Mette har levert fra A – Å og hun er en tryllekunstner til fingerspissene.

(Bukplastikk og sammensying av magemuskler)

 

Les mer om Mette Haga

Bestill time hos Mette Haga

Les mer om bukplastikk