Dr. Ine Mørk

Autorisert lege, spesialist i plastisk kirurgi, Oslo

Som en av Norges mest erfarne plastikkirurger har Ine Mørk utført flere tusen brystoperasjoner, som brystforstørrelser, brystløft og brystreduksjoner og er høyt respektert blant pasientene og i fagmiljøet. Hun har også en unik kompetanse innen intimkirurgi, og har fått mange tilbakemeldinger fra pasienter som sier at de har fått bedre livskvalitet etter å ha blitt operert av henne.

Les mer

Ine Mørk er spesialist i plastikk- og rekonstruktiv kirurgi, og opererer hovedsakelig bryst og kvinnelig intimkirurgi, men utfører også endoskopisk panneløft, øyelokkoperasjoner, fettsuging og bukplastikker. Ines spesialfelt er blant annet intimkirurgi, og hun har utviklet sine egne teknikker som gir pene resultater og svært lite komplikasjoner i ettertid. Hun har fått mange tilbakemeldinger fra pasienter som sier at de har fått bedre livskvalitet etter å ha blitt operert av henne.

Bli kjent med Dr. Ine Mørk

Hun valgte å spesialisere seg innenfor kvinnelig intimkirurgi for å kunne hjelpe kvinner som både har fysiske og psykiske plager på grunn av underlivet, og det er et relativt enkelt inngrep å utføre for å bli kvitt plagene.

Foruten dette opererer Ine også mye bryst: alt fra brystforstørrelser og brystløft, til brystreduksjoner og rekonstruksjoner. Hun er spesialisert innen brystrekonstruksjon og rekonstruksjon etter ulykker, hvilket gjør Ine svært erfaren på området.

Ine studerte medisin ved Universitetet i Lübeck i Tyskland og ble utdannet som plastikkirurg ved Oslo universitetssykehus. Hun forteller at det mest givende for hennes i jobben som plastikkirurg er at pasienter kan få det bedre med seg selv etter et inngrep – eller faktisk også etter en konsultasjon, for å få bekreftet om noe er normalt eller ei.

Les hva Ine Mørks pasienter forteller om sine erfaringer…

Bestill time for konsultasjon med Dr. Ine Mørk…

Les hva Ine Mørks pasienter skriver etter operasjon

Følte meg sett og ivaretatt

«Fantastisk hyggelige og imøtekommende. Følte meg sett og ivaretatt hele veien. Anbefales på det varmeste.»

Brystforstørrelse

«Jeg må si at jeg er ekstreeeemt fornøyd med resultatet, du er virkelig dyktig! Er særlig imponert over hvor flink du var til å forstå hva jeg var ute etter. Så tusen takk!»

Les mer om brystforstørrelse her…

Helt fantastisk

«Dr. Ine T Mørk er helt fantastisk og lytter virkelig til hva man sier og ønsker. Hun gjør sitt ytterste for at pasienten skal få ønsket resultat. Hun er blid, et varmt menneske og hun er trygg! Du vil føle deg sett og hørt, og du blir tatt godt vare på i alle ledd!»

Intimkirurgi

«Tusen takk til Dr. Ine Mørk for et utrolig flott resultat. Jeg er veldig glad for at jeg valgte deg til dette inngrepet, og det du har gjort for meg betyr utrolig mye for min selvfølelse.»

Les mer om intimkirurgi her…

Noen av behandlingene du kan få hos Ine

Les om bukplastikk her…

Les om fettsuging her…

Les om øyelokkoperasjoner her…

Les mer om brystforstørrelse her…

Les mer om brystløft her…

Les mer om brystreduksjon her…

Les mer om intimkirurgi her…

CV

1994-2000 Medisinsk Universitet i Lübeck, Tyskland

2000-2002 Turnustjeneste i Norge

2002-2005 Fastlege i Oslo

2005-2008 Assistentlege i generell kirurgi Aker sykehus

2008-2012 Ass.lege ved plastikk og rekonstruktiv kirurgi, Oslo universitetssykehus, Ullevål og Rikshospitalet

2012-2018 Overlege, samme avd.

2016-2018 Overlege og medeier av Oslo Privatklinikk

2018-2022 Overlege ved Fornebuklinikken