Derfor bør du velge Akademikliniken ved brystoperasjoner

Valg av klinikk og kirurg – en avgjørende beslutning for ditt resultat

For de fleste som vurderer å gjøre en brystoperasjon, er det ofte noe man har tenkt på lenge. Det er mye å lese på ulike sider på nettet som kan gi en viss forståelse hva en operasjon innebærer. Men den aller viktigste oppgaven er å spørre seg: Hvilken kirurg og hvilken klinikk skal jeg gå til for å få utført operasjonen?

Kvinnelige kirurger med unik erfaring

På Akademikliniken i Oslo har vi to av de fremste kvinnelige kirurgene i Norge, Ine Mørk og Mette Haga. Vi har gjennomført flere tusen inngrep og har samlet en unik erfaring som vil komme deg til gode som pasient hos oss.

Vi tror at det for mange kvinner er av en avgjørende betydning at du møter en kvinnelig kirurg, som lettere enn en mann kan relatere seg til dine ønsker og behov for kroppslige endringer, nettopp fordi vi selv er kvinner.

Åpen og ærlig kommunikasjon

Mange føler også at det å møte en kvinne inngir en mer åpen og ærlig kommunikasjon når man kommer med et ønske om endring av de deler av kroppen man er minst fornøyd med eller har komplekser for.

Som kvinner, har vi selv erfart hvilke endringer kroppen går igjennom under og etter et eller flere svangerskap, amming og store vektendringer. Vi har et sterkt ønske om at du skal føle deg møtt, forstått og ivaretatt på dine behov, samt at vi har kompetanse og erfaring til å oppnå de beste resultater innen vårt fagfelt.

Unik erfaring

Ved en brystforstørring vil vi hjelpe deg å finne et implantat som passer best til ditt utgangspunkt med hensyn til ditt brystvev, og med dine ønsker om form- og volumforandring. Vi tilpasser brystimplantat til spesielle brystformer, som tubulære bryst, samt asymmetriske brystvolum. På Akademikliniken benytter vil tre ulike implantatleverandører fra Mentor, Polytech og Motiva. Med vår unike erfaring med så mange ulike typer implantat, så kan hjelpe deg å velge det implantatet som passer best for dine bryst.

Brystreduksjon og brystløft

Mange kvinner har store plager av tunge bryst som kan gi skulder og nakkeplager, i tillegg til at det kan være utfordrende å finne passende klær. Mange kvinner med store bryst opplever også at brystene er svært brede og ikke passer i Bh med bøyler.

På Akademikliniken benytter vi en unik metode for brystreduksjon som både gjør brystene mindre, men også former dem smalere og med rundere form. Dette oppleves for mange kvinner å være av avgjørende betydning etter en brystreduksjon fordi det er lettere å tilpasse undertøy og klær, samt at brystene får en penere form.

Brystløft er spesielt effektivt for kvinner som opplever at brystene har mistet sin fasthet og form, spesielt etter graviditet, amming, eller naturlig aldring. Denne operasjonen har flere formål og kan være til hjelp for en rekke estetiske og funksjonelle bekymringer, men er spesielt designet for å løfte og stramme brystene.

Uansett hvilken type brystoperasjon du ønsker å gjennomføre, har våre kvinnelige kirurger kompetansen og erfaringen til å skape det beste resultatet for ditt utgangspunkt. Velkommen på en uforpliktende konsultasjon!

Bestill time hos Ine Mørk

Bestill time hos Mette Haga