PRX – for mer spenst og glød

Hva er PRX? 

PRX (PRX-T33) er den nye generasjonens TCA-peel for alle ulike hudtyper og aldre. Den består av de to hovedingredienser, TCA (trikloreddiksyre) og hydrogenperoxid, og det unike med peelen er at den ikke gir ”frosting”, og kan benyttes gjennom alle årstider uten å gi lysfølsomhet. Behandlingen er tilnærmet smertefri og gir minimal flassing. Produktet er vitenskapelig dokumentert og CE-merket klasse I.

Hvem egner PRX seg for?

PRX er beregnet for behandling av både ansikt og kropp og egner seg for deg som ønsker en behandling uten nåler og som har problemer med:

  • tørrhet
  • pigmenteringer
  • strekkmerker
  • arr
  • linjer
  • overfladiske rynker

Hvordan foregår det og hva slags resultat kan du forvente?

På Akademikliniken får du først en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere som er kurset i PRX. Ved konsultasjonen får du svar på dine spørsmål og din behandler vurderer hvorvidt PRX er egnet for deg. Konsultasjon inkludert første behandling tar ca 45 minutter. Ved behandlingen prepper man først huden og legger deretter på flere lag peel før det hele avsluttes med å nøytralisere med vann og legge på en fuktende krem.

PRX aktive ingredienser trekker in i huden på cellulært nivå og bidrar til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som igjen forbedrer huden både direkte og på lang sikt. En av fordelene med PRX er at den i tillegg til å være en egen behandling er super å kombinere med andre behandlinger som f.eks. Profhilo, Dermapen, filler etc.

Vanligvis anbefaler vi 3-6 behandlinger med en ukes mellomrom og deretter avgjør du sammen med din behandler hvilken oppfølgning som kreves.

Når ser jeg resultater etter behandling med PRX?

En av de store fordelene med PRX-peel at du faktisk ikke “peeler” eller flasser slik som man kan gjøre ved andre kjemiske peelinger. De aller fleste kan fortsette med sine vanlige rutiner og planlagte sosiale aktiviteter etter behandlingen uten å måtte bekymre seg for sitt utseende (enkelte kan reagere kraftigere, men dette er sjeldent).

Ettersom en del av resultatet er umiddelbart, kan behandlingen med fordel gjøres samme dag eller en dag før en sosial begivenhet for å redusere linjer, gi lettere stramming og fuktet hud.

Resultatene av en PRX-behandling utvikles gradvis, men for et langsiktig og varig resultat er det absolutt best å planlegge en kur med behandlinger sammen med din hudterapeut.

Kombinasjonsbehandling

Med ansiktet konstant utsatt for sol, forurensning og en hektisk hverdag, er det vanlig at det er mye fokus på ansiktet når vi snakker om medisinske hudpleiebehandlinger. Det samme gjelder PRX og du får fantastiske resultater i ansiktet, både gjennom behandling alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som Profhilo.

PRX-T33 kan også kombineres med Dermapen som øker hudens kollagenproduksjon og hjelper mot slapp og eldet hud, samt rynker for å nevne noen.

Vår kompetanse, din trygghet

  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
  • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling