plastisk kirurgi på kropp

Reduksjon av store brystvorter - areolareduksjon

Akademiklinikens plastikkirurger er eksperter på bryst.

Hva er areolareduksjon? 

Areolareduksjon er en kirurgisk prosedyre som fokuserer på å redusere størrelsen på brystvortene, også kalt areolaene, den pigmenterte delen rundt brystvorten. Dette inngrepet er ideelt for de som opplever at de har store eller uforholdsmessige brystvorter og ønsker å forbedre proporsjonene i forhold til brystets størrelse. Målet er å skape symmetriske og naturlige bryst som harmonerer med kroppens øvrige proporsjoner.

Hvordan foregår en reduksjon av brystvortene? 

Ved Akademikliniken bruker vi en skånsom tilnærming til areolareduksjon ved å benytte oss av lollipop arrteknikken. Denne teknikken utføres på samme måte som et brystløft og brystreduksjon, og innebærer to snitt: et sirkulært snitt rundt brystvorten og et vertikalt snitt nedover brystet. Ved å begrense snittene til disse områdene, reduserer vi synligheten av arr og oppnår estetisk tiltalende resultater. Lollipop teknikken gir ikke bare redusert arrdannelse, men også en jevn overgang mellom areola og resten av brystet.

Arr etter areolareduksjon 

En bekymring for mange som vurderer kirurgiske inngrep er synlige arr. Hos Akademikliniken forstår vi viktigheten av å minimalisere arrdannelse og sikre at de arr som dannes, er diskré og harmonerer med kroppens naturlige form. Våre erfarne kirurger jobber nøye for å plassere snittene strategisk, slik at de blir så lite synlige som mulig. Resultatet er velproporsjonerte brystformer med minimale spor av inngrepet.

Operasjon og recovery 

Areolareduksjon utføres som dagkirurgi ved Akademikliniken. Dette innebærer at du kan dra hjem samme dag som inngrepet. Prosedyren utføres under narkose for å sikre din komfort. Pasienter opplever vanligvis minimal smerte etter inngrepet, og vårt dedikerte team følger deg gjennom hele recovery-prosessen. De første dagene etter inngrepet kan du forvente noe hevelse og muligens blåmerker, men disse ubehagelighetene avtar gradvis.

 

Har du spørsmål om brystløft eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken har lang erfaring og står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Pasienters erfaring etter brystoperasjon hos Akademikliniken

«Etter at jeg hadde en konsultasjon med en av Norges mest kjente brystkirurger, ønsket jeg å få en second opinion. Noe føltes galt, jeg følte at jeg ble behandlet som en enda en brystpasient og ikke som en person..

Så snart jeg møtte Mette Haga på AK visste jeg at hun var den rette kirurgen for meg og jeg bestilte operasjonen min rett etter konsultasjonen. Hun så og lyttet til meg, hun tok mål og bilder og kom opp med 3 alternativer av størrelser som passet meg godt. Jeg la merke til at hun var virkelig dedikert til at jeg skulle få et naturlig, feminint og vakkert resultat. Hun så meg som en person, og jeg visste at jeg var i trygge hender. Det føltes også mer naturlig å bli operert av en kvinne ved denne anledningen.

Det har nå gått 6 måneder siden brystoperasjonen min og jeg kunne ikke forventet et bedre resultat. Brystene mine ser helt fantastiske ut, og viktigst av alt, helt naturlige på kroppen min.

Jeg er så glad for at jeg valgte å operere hos Mette, en mer dedikert og nøye brystkirurg ville være vanskelig å finne.»

Receptionisten välkomnar till Akademikliniken Skin Center Mariatorget

Hva er inkludert i prisen?

Hos Akademikliniken er observasjon etter operasjonen inkludert i prisen. Du blir fulgt opp av sykepleier som passer godt på deg og sørger for riktig smertelindring. Dette reduserer også risiko for komplikasjoner som blodpropp og blødning betraktelig.  Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt i tiden etter operasjonen, derfor er det ingen begrensning for antall kontroller hos sykepleier den første tiden. Derimot er det én etterkontroll hos kirurgen din. Skulle det være behov for små korreksjon vil du sammen med kirurgen kunne bli enig om rammer for videre løp.