Vår historie

Akademikliniken er i dag Nordens ledende private klinikk for estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi samt estetiske behandlinger og avansert hudpleie. Men reisen begynte allerede i 1991. Da ble den første klinikken åpnet på Riddargatan i Stockholm.

Plastikkirurgene Per Hedén og Jan Jernbeck møttes på slutten av 1980-tallet ved Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm da de begge jobbet med avansert mikrokirurgi.

Privat høyteknologisk helsevesen

En felles visjon om å skape en stor klinikk for høyteknologisk helsevesen i privat ledelse, spesialisert i plastisk kirurgi, førte til grunnleggelsen av Akademiklinikken i 1991.

– Vi ønsket å tilby det største utvalget av plastisk kirurgi, ved å bruke den nyeste teknologien og de mest moderne metodene for å nå vårt viktigste mål; omsorg i verdensklasse og økt livskvalitet for våre pasienter.

Den ledende klinikken i Norden

Akademiklinikken er i dag Nordens ledende private klinikk for estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske behandlinger og medisinsk hudpleie. Med base i Sverige og virksomhet i Norge og Danmark utføres det i dag over 60 000 estetiske behandlinger per år.

Vårt team av plastikkirurger i nært samarbeid med hudleger, tannleger og spesialutdannede sykepleiere og hudterapeuter, gjør at vi kan tilby deg som kunde en tilpasset helhetsløsning for din skjønnhet og velvære.

Akademiklinkens grunnleggere

Akademiklinikkens grunnleggere, plastikkirurgene Per Hedén og Jan Jernbeck, forteller om Akademikliniken, vår filosofi, historie og fremtid.