– Tusen takk for verdens vakreste bryster, Mette

delte magemuskler

Mette, og hele gjengen jeg møtte på klinikken er virkelig 10 av 10.

– Etter å ha ammet 2 barn, så hadde brystene mine gått fra å være fyldige og fine, til fullstendig punktert som to beverhaler, der den ene hang enda lenger ned enn den andre. Sånn er det og brystene har gjort en god jobb, men nå ville jeg ha kroppen min tilbake.

Jeg var livredd for å legge meg under kniven, så jeg ville forsikre meg om at jeg dro til den beste av de beste på brystoperasjoner. Da forhørte jeg meg naturligvis med de erfarne pasientene som på godt og vondt hadde vært borti flere forskjellige leger som gjorde blant annet brystoperasjoner.

Da ble jeg med en gang anbefalt Mette Haga, som var akkurat det jeg leitet etter -den beste av de beste på brystoperasjoner, og fikk vite at kvinner kom langveisfra, altså fra hele Norge, også fra utlandet, for å få gjort brystoperasjonen sin hos nettopp Mette Haga.

Jeg bestilte konsultasjonstime hos Mette. Her må jeg først og fremst få si; FOR en varm velkomst. Jeg følte meg som hedersgjest der jeg entret inn til resepsjonen. Jeg ble tatt så godt i mot av både Mette og de i resepsjonen.

Da jeg kom inn på timen, snakket vi sammen om ønskene mine for brystene.

Mette er ærlig, dyktig, og ekstremt dedikert til jobben sin. Hun forklarer grundig hvilke løsninger hun tenker på for å imøtekomme ønske mitt så godt det lar seg gjøre for mitt utgangspunkt, og har stort fokus på at løsningene skal være trygt og sikkert for pasienten mtp utgangspunkt.

For å si det sånn, så hadde jeg et utgangspunkt der huden min etter min mening, så og si var i stykker. Den var tynn, og med så mye strekkmerker at jeg kan umulig tro det var mer elastisitet i den. Det så ut som en feberpung som hang ned på hver side av magen.

For å få brystene mine riktig proporsjonert for kroppen min, valgte jeg, i samråd med Mette, at det lureste for meg var å ta både brystløft med implantater. Da med implantater med luftbobler i som ikke veide like mye som mange andre implantater, for å skåne huden min for mer tyngde, da jeg gjerne ville ha fylde.

Jeg ble nøye fulgt opp fra konsultasjonen frem til operasjon. Spent som jeg var, så var ingen spørsmål dumme da jeg gang på gang kontaktet klinikken for det ene spørsmålet etter det andre. De ga meg gledelig svar på alt jeg måtte lure på.

Da operasjonsdatoen kom, ble jeg igjen tatt varmt imot. Jeg følte meg så ivaretatt og i de tryggeste hender. Hele klinikken gir virkelig en helt unik og fantastisk god service. Da jeg våknet fra narkosen, og etterhvert fikk se resultatet, ble jeg altså så sjokkert og positivt overrasket. Jeg visste jeg hadde valgt den beste legen, men jeg visste også at jeg hadde et utgangspunkt jeg selv syntes var et ekstremt dårlig og tenkte dette måtte være ufattelig vanskelig å gjøre fint igjen. Men det utgangspunktet jeg hadde vil jeg kalle Mette en kunstner. Altså, jeg har ikke ord. Mette er altså så dyktig, og er lidenskapelig opptatt av å gjøre jobben skikkelig, til den minste detalj. Brystene har hun operert til de fineste brystene jeg har sett. Så riktig form, fylde og ikke minst riktig proporsjonert for min kropp. Så mye mye bedre enn jeg hadde håpet på.

Jeg kan ikke få takket Mette nok, og jeg er så glad jeg valgte Mette.

Skal du operere noen gang, så for Guds skyld, velg kvalitet over kvantitet. Med Mette får du kvalitet. Det koster det det koster, men du får enda mer for pengene ved å gjøre det skikkelig med en gang. Det er så verdt det å faktisk investere litt ekstra penger i en operasjon du skal bruke på din egen kropp og velvære, og få kvalitet med en gang fremfor å muligens gå på smell etter smell som gjør at du til slutt må betale for både det og at det må fikses opp i i senere tid.

Tusen takk for verdens vakreste bryster Mette, jeg er så takknemlig at jeg får ikke sagt det nok!

Mette, og hele gjengen jeg møtte på klinikken er virkelig 10 av 10. Så vennlige, høflige og det jeg vil kalle omsorgsfulle for sine pasienter.

 

Les mer om Mette Haga

Bestill time hos Mette Haga

Les mer om brystforstørrelse
Les mer om brystløft
Les mer om brystreduksjon