– Panneløftet overgikk alle mine forventninger

panneløft

– Panneløftet overgikk alle mine forventninger

«I vår familie har nesten alle fått mye skinn over øynene med alderen – også jeg. Det føltes etterhvert både tungt og ubehagelig. Jeg opplevde en bedring av å fjerne noe av øyelokkene, men øyenbrynene lå etter hvert nesten helt nede ved vippene. På grunn av dette så jeg gammel og trøtt ut, samtidig som det også gikk ut over synet mitt. Jeg måtte stadig «sperre opp» øynene for å lese, og generelt for å fokusere blikket.

Jeg følte meg godt ivaretatt fra første øyeblikk

Jeg undersøkte ikke så mye i forkant av operasjonen hos Akademiklinikken, da jeg hadde ei god venninne som hadde blitt operert her som var svært fornøyd, samtidig som at jeg så at resultatet hennes var veldig bra. Så jeg bestilte time, kom inn raskt, og det hele gikk veldig fort når jeg først hadde bestemt meg. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt fra første øyeblikk. Allerede på første konsultasjonen skjønte jeg at resultatet ville bli bra, og jeg fikk stor tillit til kirurg Mette Haga. Men sluttresultatet har likevel overgått alle mine forventninger. Operasjonen har gjort at jeg ser våken, opplagt og yngre ut, men enda bedre er opplevelsen «innenfra». Synsfeltet mitt har blitt dramatisk bedre både oppover og til siden.

Kan trygt anbefale Dr. Mette Haga og Akademikliniken

«Hele prosessen hos Akademiklinikken har gått på skinner. Det var nok en litt større operasjon en jeg hadde forventet, og jeg brukte noen dager hjemme etterpå. Mest fordi jeg var litt blå, og for at jeg ikke fikk vasket og stelt håret. Men jeg hadde ingen problemer av noe slag, og tenkte bare at dette skulle jeg gjort for lenge siden. Jeg har fått mange positive kommentarer i etterkant av operasjonen, og er også selv superfornøyd. Jeg kan trygt kan anbefale Mette Haga og Akademiklinikken på det varmeste.»

 

Pasient hos Dr. Mette Haga, Kristin Berg Nordstrand

Pasienten har samtykket til bruk av ekte etterbilde og navn.

Les om panneløft her

 

Har du spørsmål om panneløft / øyenbrynsløft eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!

Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.