plastisk kirurgi på bryst

Medisinsk rynkebehandling

Informasjon om rynkebehandling

På grunn av Legemiddelforskriften har vi ikke lov til å utgi informasjon eller markedsføre reseptpliktige legemidler. Ønsker du informasjon kan du enten ta kontakt med oss på telefonsende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre kosmetiske sykepleiere. På en konsultasjon vil vi kunne gi deg all informasjon om behandling.

Autorisert og sertifisert personell

Hos Akademikliniken kan du være trygg på at du alltid er i trygge hender. Alle våre behandlere er autoriserte sykepleiere, og har mange års erfaring med injeksjonsbehandlinger. Samtidig holder de seg stadig oppdatert på ny teknologi, behandlingsmetoder og tar kompetansetester – alt for å sikre at kundene våre får den aller beste og tryggeste behandlingen.

 

Konsultasjon for rynkebehandling

Vi setter opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Vi setter av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike mulighetene og prisene for disse. Det er alltid ansvarlig lege avgjør om du som pasient kan få rynkebehandling, det avgjøres på bakgrunn av en slik forundersøkelse hos oss.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Vår kompetanse, din trygghet

  • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
  • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling