brystløft

B-lite - verdens letteste brystimplantater

Våre kirurger har lengst erfaring i Norge med B-lite

B-lite implantater – mindre vekt, mindre belastning

B-lite et revolusjonerende brystimplantat som veier opptil 30% mindre enn vanlige silikonproteser, og kjent for å være verdens letteste silikonproteser for brystforstørrelse. Takket være innovativ teknologi, tilbyr disse implantatene en løsning for kvinner som søker både estetikk og komfort. B-Lite benytter seg av en banebrytende metode hvor bobler av luft integreres i protesen. Dette skiller dem fra tradisjonelle silikonimplantater, som vanligvis består av en kompakt silikonmasse.

 

Hva er fordelen med mindre vekt og belastning på implantater?

Resultatet er en reduksjon i vekt på 30% sammenlignet med standard brystproteser, uten at det går på bekostning av volum eller form. Fordelene med en lettere belastning er mange. For det første opplever brukeren mindre fysisk tyngde, noe som bidrar til økt komfort i dagliglivet. For aktive kvinner, spesielt de som jogger eller deltar i andre former for trening, kan dette bety en mer behagelig opplevelse av et brystimplantat. Videre, ved å minske belastningen på brystvevet, reduseres risikoen for hengende bryster over tid, et vanlig bekymringsmoment blant de som vurderer brystforstørrelse.

 

Ulike overflateteksturer

B-lite implantatene kommer i ulike overflateteksturer, men den mest innovative teksturen kalles for Microthane. Microthane er en spesiell type overflate på silikonproteser fra POLYTECH, og den er laget med et lag av mikro-polyuretanskum. Den unike overflaten hjelper til med å feste protesen bedre til kroppens eget vev. Det betyr at protesen ikke bare sitter stødigere, men også at risikoen for kapseldannelse betydelig lavere. Fordi Microthane-overflaten jobber så godt med kroppens egen helingsprosess, ender man opp med et naturlig utseende og brystene føles mer naturlige over tid. Den store forskjellen mellom Microthane-proteser og vanlige silikonproteser er dette ekstra laget, som virker som et stillas for kroppens vev å vokse inn i. Dette hjelper kroppen å «akseptere» protesen bedre, og reduserer sjansen for problemer som at protesen flytter seg eller roterer.

Lengst erfaring i Norge med B-lite

På Akademikliniken skiller vi oss ut med vår unike kompetanse innenfor B-lite implantater. Vi var faktisk blant de første i Norge som tok i bruk disse lette og innovative protesene i 2017. Dr. Mette Haga står i spissen med den mest omfattende og lengste erfaringen med B-lite i Norge, og har generøst delt sin innsikt og kunnskap med kollega, plastikkirurg Ine Mørk etter hun startet på Akademikliniken i 2023. Sammen representerer de et team med dyptgående forståelse og ekspertise innen brystkirurgi.

Valg av kirurg er avgjørende for et godt resultat

Det er verdt å merke seg at B-lite implantatenes spesielle overflatestruktur stiller høyere krav til planlegging og tilpassing av implantat før operasjon, samt til kirurgens ferdigheter under inngrepet. Dette gjør valget av kirurg ekstra viktig for å sikre de beste mulige resultatene med disse protesene.

Hos Akademikliniken kan du være trygg på at du er i hendene på kirurger med topp kompetanse og bred erfaring. Enten du ønsker en brystforstørrelse, brystløft eller å bytte ut dine nåværende implantater, er våre plastikkirurger her for å veilede og støtte deg gjennom hele prosessen.

Vurderer du en brystforstørrelse eller bytte av implantater med B-lite implantater? Bestill en time til konsultasjon hos en av våre kirurger her.