Bukplastikk og sammensying av magemuskler

Marius ser helheten, er nøye på jobben sin, detaljorientert, empatisk, utrolig flink og følger deg tett opp.

Jeg har tatt bukplastikk med flanker og sammensying av magemuskler. På første konsultasjon lyttet Hans Marius til det jeg ønsket, tok en titt på meg og kom med ærlige tilbakemeldinger på hva som burde gjøres for best resultat. Det har kun gått 5 uker etter operasjon, men resultatet er allerede veldig bra. Arret er veldig symmetrisk og pent laget. Og ikke bare har jeg fått en flatere og bedre/sterkere mage men jeg har også fått en strammere midje og smalere flanker og rompe på kjøpet!

Hans Marius har vært tilgjengelig hele veien både med kontroller på klinikken og på telefon hvis jeg har hatt spørsmål. Det har vært veldig trygt og godt å kunne ta direkte kontakt med han når jeg har hatt spørsmål om sårtilheling og rekonvalesensen. Han er alltid positiv og imøtekommende når jeg tar kontakt og svarer på alle spørsmål jeg har og jeg har følt meg veldig ivaretatt hele veien.

Jeg skal på videre kontroller etter hvert for å følge opp det endelige resultatet. Men min erfaring så langt er at han ser helheten, er nøye på jobben sin, detaljorientert, empatisk, utrolig flink og følger deg tett opp. Kort oppsummert så lytter han til det du ønsker deg, han ser utgangspunktet du har og gir realistiske tilbakemeldinger om forventet resultat. Han kan det medisinske godt og er nøye på det estetiske og jeg kan anbefale han på det sterkeste!

 

Les mer om Marius Solli-Nilsen

Les mer om bukplastikk

Bestill time hos Marius Solli-Nilsen