Arrbehandling - behandling av arr etter akne

Reduser synligheten av arr

Arrbehandling er en prosess som tar sikte på å redusere synligheten og forbedre utseendet av arr på huden. Arr kan oppstå etter blant annet sår, brannskader eller etter akne. Uansett årsak kan arr være plagsomme for de som bærer dem. Ved å bruke ulike behandlingsmetoder kan man redusere synligheten av arr og forbedre hudens generelle utseende. Valg av behandling avhenger blant annet av arrtypen og størrelsen.

Arrfjerning med laser, Dermapen og Skinbooster er tre effektive metoder for å redusere eller fjerne arr. Det er viktig å forstå at resultatene kan variere avhengig av individuelle forhold og arrtype. En konsultasjon med en kvalifisert hudpleier eller kosmetisk sykepleier vil hjelpe deg å velge den riktige behandlingen for ditt behov.

Fjern gamle og dype arr med Dermapen

Dermapen er en annen effektiv metode for arrfjerning. Denne behandlingen bruker små nåler som beveger seg vertikalt og punkterer huden ved høye hastigheter. Dette skaper små mikrokanaler i huden og stimulerer dermed produksjonen av kollagen og øker hudens reperasjonprosess. Fordelen med Dermapen er at den kan tilpasses etter den enkeltes behov og hudtilstand. Etter en Dermapen-behandling kan det oppstå lett rødhet og hevelse, men dette forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer. Vi anbefaler mellom 5-6 behandlinger for synlige resultater.

Skinbooster for aknearr

Skinbooster er en behandling som involverer injeksjon av hyaluronsyre i huden. Hyaluronsyre er en naturlig substans som finnes i kroppen og bidrar til å opprettholde fuktighet og elastisitet i huden. Skinbooster-behandlingen gir et fukt-boost til huden og kan bidra til å forbedre hudens tekstur og redusere synligheten av arr. Behandlingen kan gi umiddelbare resultater, men ofte kreves flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

Arrbehandling med laser

Arrfjerning med laserbehandling er en effektiv måte å redusere synligheten av arr på. Laserteknologien fungerer ved å sende intense lysstråler inn i huden for å stimulere helbredelsen og fremme produksjonen av kollagen. Kollagen er et viktig protein som hjelper til med å gi huden sin struktur og elastisitet. Ved å øke produksjonen av kollagen kan laseren bidra til å jevne ut arr og forbedre hudens tekstur. Etter en laserbehandling kan det være noe rødhet og irritasjon, men dette går vanligvis over i løpet av noen dager. For synlige resultater anbefaler vi minst 5-6 runder med laser.

 

Før behandling

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er selvsagt helt uforpliktende. Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister.

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere.

Du kan kontakte ditt nærmeste Skin Center eller booke time online.