En av Norges aller beste brystkirurger

«Brystene er mye lettere, og jeg kan stå med rak rygg igjen. Det estetiske resultatet har vært over all forventning.»

«Skal du ta brystreduksjon, anbefaler jeg Mette Haga på det varmeste! Hun er uten tvil en av Norges aller beste brystkirurger.

Etter mye og nøye research falt valget mitt på AK (som har et ISO-sertifisert sykehus) og Mette. På konsultasjonen følte jeg meg sett, hørt og ivaretatt. Hun forklarte metoden sin og svarte på alle spørsmålene mine, og på den måten viste hvor dyktig og kunnskapsrik hun er. Jeg fikk se imponerende før-og-etter-bilder av en middelaldrende dame med lignende bryster. Jeg følte meg trygg og bestilte time for operasjon med en gang.

Seks måneder senere kunne jeg ikke være mer fornøyd. Brystene er mye lettere, og jeg kan stå med rak rygg igjen. Det estetiske resultatet har vært over all forventning. Fasongen på brystene er helt nydelig, og arrene er ikke sjenerende i det hele tatt.

Resultatet har heller ikke vært forringet av en komplikasjon som oppsto senere på operasjonsdagen, og som ble håndtert umiddelbart etter jeg tok direkte kontakt med Mette. Hele teamet på AK har vært hyggelige, omsorgsfulle og profesjonelle.»

Les mer om Mette Haga

Bestill time hos Mette Haga

 

Brystoperasjon på Akademikliniken

Les mer om brystreduksjon
Les mer om brystloft
Les mer om brystforstørrelse

 

 

 

Hva er brystforminskning?

Brystreduksjon (brystforminskning) er et kirurgisk inngrep som reduserer brystenes volum og tyngde, strammer opp huden og løfter brystvorten. Brystene blir mindre og får en naturlig rundere form. Den eneste forskjellen fra brystløft er at man ved brystforminskning i tillegg reduserer brystenes volum.