Ansikt

Akademiklinikens erfarne plastikkirurger har lang erfaring med ansiktskirurgi. De vanligste operasjonene i ansiktet er øyelokkoperasjoner ved tunge øyelokk og poser under øynene, ansiktsløft, panneløft, halsløft, fettransplantasjon til ansiktet. Felles for alle behandlingene er at de krever stor presisjon og lang erfaring fordi resultatet er godt synlig for alle.

Mange som ønsker øyelokkplastikk for å få et mer åpent blikk ved å fjerne ekstra hud over øyet, trenger kanskje egentlig et panneløft/øyebrynsløft. Under en uforpliktende konsultasjon hos en av våre dyktige plastikkirurger vil du få hjelp med å velge den behandlingen som vil gi akkurat deg det beste resultatet

Behandlinger tilpasses dine ønsker og behov, og din hudkvalitet og ansiktsanatomi. Vi tilbyr plastisk kirurgi kun i Oslo.

Utrolig takknemlig

«Resultatet av operasjonen som har blitt utført av Marius har vært over all forventning, og jeg kan endelig si meg fornøyd med det resultatet jeg har fått nå! Jeg er utrolig takknemlig for tilgjengeligheten, profesjonaliteten og generelt hvordan jeg har blitt møtt og behandlet av Marius.»

Erfaring øyelokk/øyebryn

Jeg kom til Mette Haga for å diskutere øyelokksløft. Etter en svært nyttig konsultasjon hos henne, endte jeg opp med å ta en øyenbrynsløft. Resultatet ble helt utrolig bra. Hun ga meg et fantastisk godt råd, og hele veien har hun vært vennlig, proff og trygg. Akademikliniken har også vært formidabelt fine både før og etter. Fulgt opp kjempegodt. Jeg er så innmari fornøyd med at jeg kom til Mette og Akademikliniken. Jeg kan anbefale dem på det varmeste.

Erfaring øyebrynsløft

I mange år har jeg slitt og hatt dårlig selvtillit, flere kommentarer på at blikket mitt har sett surt ut grunnet hvordan brynene mine var plassert. Dette påvirket meg veldig.

Les mer

 

Hva er panne- og øyebrynsløft?

Inngrepet strammer opp huden i pannen, løfter brynene og reduserer furer mellom øynene. Snittene er i hodebunnen og er et par centimeter lange.

Les mer

Hva er øyelokkplastikk?

Vi tilbyr både øvre og nedre øyelokkplastikk, avhengig av hva du ønsker å oppnå. Inngrepet fjerner overflødig hud og eventuelt fremtredende fett over eller under øyet.

Les mer

Hva er asiatisk øyelokkplastikk?

Dette inngrepet skaper en tydelig øvre øyelokkfold. Hensikten er å gi et mer åpent blikk, samtidig som man bevarer det etniske asiatiske uttrykket.

Les mer