Stort portrettintervju i KK

Stort intervju med våre kvinnelige plastikkirurger Dr. Ine Mørk og Dr. Mette Haga. Her forteller de hvordan det er å være kvinnelige plastikkirurger i et mannsdominert yrke, og hvilke utfordringer de ofte møter i yrket sitt.

Les artikkelen her

Pasienthistorie i KK

«Lina» slet med smerter og plager i underlivet, som både klødde og lagde sår. Hun bestemte seg for å utføre intimkirurgi hos Ine Mørk på Akademikliniken etter å ha vært plaget i mange år. Les hennes historie i KK.

les historien her

Mette Haga intervjuet om brystkirurgi i Dagbladet

Vår brystekspert Mette Haga intervjuet i Dagbladet+ om ulike trender innenfor brystkirurgi, og hva pasienter oftest etterspør.

Les artikkelen her

Ine Mørk om intimkirurgi - Dagbladet

Som en av Norges mest erfarne plastikkirurger for intimkirurgi, intervjues Ine Mørk i Dagbladet om sin egenutviklede teknikk for kvinnelig intimkirurgi og forteller om hvilke tilbakemeldinger hun får fra pasienter som velger å få utført kjønnsleppereduksjon.

Les artikkelen her

Ikke-binær pasient operert hos Dr. Mette Haga

Les Mili Vada sin historie – en ikke-binær pasient som gjennomførte top surgery / fjerning av bryster, hos Dr. Mette Haga

Les artikkelen her

Rekordmange kvinner opererer seg nedentil - artikkel i Kapital

Flere norske kvinner kommer på konsultasjon for intimkirurgi, ifølge dr. Ine Mørk, som er spesialist på kjønnsleppereduksjon – det inngrepet som har størst økning i etterspørsel på Akademikliniken i Oslo.

Les artikelen her

 

Vår visjon er «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv» og det er det vi streber etter, hver dag. Vi hjelper deg å skape en balanse mellom ditt ytre og indre velvære.

Våre plastikkirurger:

Mette Haga

Ine Mørk

Marius Solli-Nilsen

 

Les mer om operasjoner vi tilbyr ved Akademikliniken Oslo:

BrystforstørrelseBrystløftBrystreduksjonBrystrekonstruksjonTubulære brystGynekomasti

BukplastikkFettsugingBBLPostbariatrisk kirurgi