Olga Lisabeth

Kosmetisk sykepleier, Oslo

Les mer

Olga Lisabeth er kosmetisk sykepleier på Akademikliniken Frogner og har over 20 års erfaring med estetiske hudbehandlinger.

Olga Lisbeth fullførte sin sykepleierutdanning ved Menighetssøsterhjemmet i desember 2001 og begynte å arbeide ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet i februar 2002. Under sin tid på Rikshospitalet fikk hun spesialisering og ble utdannet til klinisk spesialist i sykepleie. I tillegg til sitt arbeid på sykehuset, startet Olga parallelt å jobbe på Ellipse-klinikken i 2004 – som senere ble Akademikliniken – hvor hun utviklet en sterk interesse for hud og hudforbedring.

Olga trives svært godt innenfor kosmetisk sykepleie, et felt som gir henne muligheten til å kombinere sin medisinske kunnskap med estetiske behandlinger. Etter mange år med erfaring med injeksjoner, har Olga gradvis rettet mer av sin fokus mot laser- og hudbehandlinger. Disse områdene har vist seg å være spesielt interessante for henne, og hun er stadig ivrig etter å utvikle sin ekspertise og tilby de beste behandlingene til sine kunder.

Dette sier våre Skin Center kunder

«Utrolig fornøyd med behandling og service. De er dyktige og faglig sterke. Fikk kjempegod konsultasjon, og behandlingen var veldig behagelig. Anbefales!»

«Kan anbefale denne klinikken på det sterkeste. Alltid imøtekommende og hyggelige ansatte. Ikke minst veldig profesjonelle og utrolig dyktige på deres fagområde.»

«Jeg ble anbefalt Akademikliniken av noen andre og er strålende fornøyd med valget og resultatet. Dyktige og hyggelige folk hele veien og jeg er glad for at jeg tok meg bryet med å kjøre noen timer selv om det selvfølgelig finnes klinikker som er nærmere hjemstedet. Kan absolutt anbefales til alle!!!!!»

Bestill time hos Olga Lisabeth her