Marianne Jægtvik Bergan

Regionsjef Skin Center Norge , kosmetisk sykepleier, Oslo

Les mer

Marianne Bergan er kosmetisk sykepleier og regionssjef for alle Skin Centrene i Norge, og har jobbet på Akademikliniken i 23 år. Hun har en Bachelor i Sykepleie fra Høgskolen i Hedmark og Lovisenberg Diakonale høyskole fra 2001 og er sertifisert Restylane Master gjennom Galderma, og har dermed særegen erfaring med filler.

Marianne er en aktiv deltager i fagmiljøet, og er blant annet Trainer for IBSA i Norge, som er leverandør av en av de mest populære injeksjonsbehandlingene våre – Profhilo. Med en av Nordens fremste eksperter på Profhilo på laget, har både Marianne og våre andre kosmetiske sykepleiere en helt unik erfaring og kunnskap med behandlinger for din hud.

Marianne har hatt flere stillinger ved siden av å jobbe som kosmetisk sykepleier, blant annet klinikksjef for Skin Center Oslo og kvalitets- og opplæringsansvarlig. Det Marianne liker best med jobben er å kunne skreddersy behandlingsopplegg til den enkelte pasient med både medisinske kremer, lasere og injeksjoner for naturlige og holdbare resultater.

«Jeg synes det er veldig hyggelig at Akademiklinikens kunder spenner over et så stort aldersnivå, fra unge med hudproblemer til godt voksne med andre ønsker og utfordringer. Dette gir en veldig variert arbeidshverdag.»

Dette sier våre Skin Center kunder

«Jeg ble anbefalt Akademiklinikken av noen andre og er strålende fornøyd med valget og resultatet. Dyktige og hyggelige folk hele veien og jeg er glad for at jeg tok meg bryet med å kjøre noen timer selv om det selvfølgelig finnes klinikker som er nærmere hjemstedet. Kan absolutt anbefales til alle!!!!!»

«Veldig hyggelig og profesjonelt personale! Jeg føler meg alltid godt ivaretatt, lyttet til, og at råd og behandling er tilpasset mitt behov og min hud.»

«Jeg vil absolutt anbefale Akademiklinikken! Følte meg godt ivaretatt og de ansatte virker til å ha mye kunnskap innenfor fagområdet sitt. Veldig fornøyd!»

Bestill time hos Marianne her