Sigrid Green

Kosmetisk sykepleier, Stavanger

Les mer

Sigrid er kosmetisk sykepleier på Akademikliniken i Stavanger og har jobbet med estetisk medisin i over 6 år. Hun fullførte sin utdanning ved Ersta Sköndal universitet i Stockholm i 2011, og har en lengre bakgrunn som skredder. Hennes evne til å se helhet, presisjon og øye for detaljer er gjennomgående i Sigrid sin erfaring og karriere.

Som kosmetisk sykepleier legger Sigrid stor vekt på å finne den ideelle behandlingsløpet for hver enkelt kunde ut i fra deres unike utgangspunkt. Hun påpeker viktigheten av å skreddersy løsninger for å skape de aller beste resultatene. Med en kombinasjon av ulike behandlinger slik som injeksjoner, laser, medisinske kremer og hudbehandlinger hjelper Sigrid deg med å skape en sunn, frisk og glødende hud.

Når det kommer til medisinske kremer, er Sigrid er spesielt begeistret for effekten av retinolprodukter, både på rynker og hudtekstur, og anser dette som en av de mest effektive behandlingene hun arbeider med.

Dette sier våre Skin Center kunder

«Har gått til Sigrid for behandling i flere år. Alt i fra filler, til hudprodukter og behandlinger. Hun tar seg alltid tid til å snakke ordentlig med meg om min struktur – og mine ønsker. Hun er grundig, effektiv og har sikret meg et nydelig resultat i en årrekke. Videre er lokalene rene, fine og innbydende. Jeg bor i Oslo, men kommer stadig tilbake til Stavanger for å få behandling av Sigrid.»

«Nå har jeg gått fast til Akademikliniken en periode, har vært hos både Sigrid og Elina. De er begge veldig behagelige damer som gjør at en føler seg veldig ivaretatt. De er dyktige i jobben sin, og ærlige i vurderingene som tas. Anbefales på det sterkeste!»

«Fantastiske ansatte som tar vare på sine kunder. Jeg har gått til AK i flere år og kommer aldri til å bytte. Anbefales på det sterkeste!»

Bestill time hos Sigrid her