Elisabeth Rolland

Kosmetisk sykepleier, Bergen

Les mer

Elisabeth er kosmetisk sykepleier og har jobbet på Akademikliniken i Bergen i over 15 år. Hun ble ferdig utdannet sykepleier  i 1999, og jobbet i 10 år på hjerte og lunge avdeling ved Haraldsplass Sykehus i Bergen, før hun startet som kosmetisk sykepleier. Elisabeth er autorisert Injeksjonsspesialist via Galderma sitt autorisasjons-program.

For Elisabeth er det viktig å skape trygghet hos sine kunder og gi de informasjon om de ulike behandlingene som er aktuelle, slik at de kan gjøre en beslutning som passer for dem.

Det er viktig for meg å opplyse om de ulike behandlingene. Det er gjennom gjennom min informasjon at kundene får kunnskap om aktuelle behandlinger, hvilket resultat de kan forvente seg og hva som vil gi det mest optimale resultatet.

Favorittbehandlingen til Elisabeth er gjerne en kombinasjon med filler-behandling og Zo Skin Health sine medisinske kremer. Hun forteller at det viktigste av alt er å skape resultater med det naturlige i fokus.

Jeg er glad i kombinasjon av å gjenopprette tapt volum, bedret hudstruktur og glød i huden.

Dette sier våre Skin Center kunder

«Veldig hyggelig og profesjonelt personale! Jeg føler meg alltid godt ivaretatt, lyttet til, og at råd og behandling er tilpasset mitt behov og min hud.»

«Virkelig fantastisk fra ende til annen. Har vært kunde her i mange år. Man møter profesjonelle behandlere og får veldig god oppfølging. Man føler seg trygg og ivaretatt. Jeg kommer ikke til å gå noe annet sted for behandlinger eller hudpleie.»

Hatt mye dårlig opplevelser med fillers tidligere. Tilfeldigvis prøvde jeg desperat en siste. Traff et fantastisk menneske her og siden har jeg aldri brukt noe annet. Her blir jeg tatt seriøst, hørt og sett. Føler meg alltid 100% trygg hver gang jeg er her. Anbefaler det på det sterkeste å gå hit for å få en behagelig og profesjonell opplevelse. Resultatene har alltid vært mer enn forventet.»

Bestill time hos Elisabeth her