Hilde Aass Andersson

Kosmetisk sykepleier, Oslo

Les mer

Hilde jobber som kosmetisk sykepleier på Akademikliniken Frogner, og har imponerende erfaring som strekker seg over 22 år. Etter å ha fullført sin sykepleierutdanning ved Høgskolen i Hedmark, i perioden 1995-1998, begynte Hilde sin karriere i kosmetisk sykepleie i 2001 ved Ellipseklinikken, som senere ble Akademikliniken.

Gjennom årene har Hilde tilegnet seg verdifull erfaring ved å jobbe tett med kirurgene på Akademikliniken. Hun har hatt ansvar for kontroller og fjerning av sting, noe som har gitt henne stor kompetanse om plastisk kirurgi. Dette har gjort henne til en betrodd rådgiver for pasienter som vipper mellom kirurgi og injeksjonsbehandlinger. Hilde er kjent for å gi ærlige og informerte råd og kan anbefale dyktige kollegaer hvis kirurgi viser seg å være den beste løsningen for å møte kundenes ønsker.

For Hilde er det viktig å ta kundens ønsker og behov på alvor. Hun forteller at hun selv har kjent på utfordringene aldersendringer i ansiktet kan medføre og legger stor vekt på å ha en åpen og ærlig samtale for å avdekke hva kunden virkelig ønsker å oppnå med behandlingen.

Hildes favorittbehandling er å gjenopprette tapt volum i et voksent ansikt med filler. Hun finner denne behandlingen spesielt tilfredsstillende fordi den gir et umiddelbart og naturlig resultat, noe som ofte resulterer i en merkbar opptur for kundene. Det er denne evnen til å gjøre en konkret og positiv forskjell i menneskers liv som gjør jobben som kosmetisk sykepleier så givende for Hilde.

«Å jobbe på Akademikliniken har gitt meg muligheten til å omgås mange dyktige kollegaer med høyt faglig kompetanse, noe som hun verdsetter høyt. Det beste med å jobbe der er imidlertid muligheten til å møte og hjelpe et bredt spekter av mennesker, og å se hvordan effektive behandlinger kan innfri kundenes ønsker og forbedre deres selvbilde og livskvalitet.»

Dette sier våre Skin Center kunder

«Kan anbefale denne klinikken på det sterkeste. Alltid imøtekommende og hyggelige ansatte. Ikke minst veldig profesjonelle og utrolig dyktige på deres fagområde.»

«Jeg ble anbefalt Akademiklinikken av noen andre og er strålende fornøyd med valget og resultatet. Dyktige og hyggelige folk hele veien og jeg er glad for at jeg tok meg bryet med å kjøre noen timer selv om det selvfølgelig finnes klinikker som er nærmere hjemstedet. Kan absolutt anbefales til alle!!!!!»

«Utrolig fornøyd med behandling og service. De er dyktige og faglig sterke. Fikk kjempegod konsultasjon, og behandlingen var veldig behagelig. Anbefales!»

Book time hos Hilde her