Brazilian Butt Lift (BBL) – rumpeforstørrelse med eget fett

Hva er Brazilian Butt Lift  (BBL)?

Brazilian Butt Lift er det samme som rumpeforstørrelse, et kirurgisk inngrep som løfter og forstørrer rumpa og gjør hoftene mer formfulle. Ofte er inngrepet løsningen for de som ønsker å forstørre eller forbedre formen i hofte/rumpeparti når man ikke oppnår ønsket resultat med kosthold eller trening.

Rumpeforstørrelse (BBL) utføres på to forskjellige måter:

  • med injeksjoner av ens eget kroppsfett
    Det hentes fett som prosesseres, og deretter injiseres fettet inn i rumpa for mer volum og form. Fettes hentes fra områder med stabilt fett som rygg, hofte, mage og  lår, forutsatt at man har fettoverskudd. Ved en rumpeforstørrelse er det begrenset hvor stor mengde fett som kan sprøytes inn da vi flytter på levende celler.
  • med silikonimplantat
    Rumpeforstørrelse med rumpeimplantat er et inngrep som det er knyttet høyere risiko til, spesielt med hensyn til infeksjon. Akademikliniken Stockholm og Akademikliniken Göteborg har kirurger med kompetanse og erfaring innen dette området, og som regelmessig utfører BBL med implantat.

Hvordan utføres BBL?

BBL med fettransplantasjon av eget fett utføres med pasienten i full narkose. Først høstes pasientens eget fett ved å fettsuge områder som rygg, midje, flanker (lovehandles), lår og mage. Måten fettsugingen utføres på er minst like viktig for resultatet som selve transplantasjonen av fettet. Fettet som fjernes fra de utvalgte områdene, kjøres gjennom en renselsesprosess som klargjør fettcellene til å bli gjeninnført i kroppen.

I det andre trinnet settes det behandlede fettet inn i baken og hoftepartiet i forskjellige dybder for å sikre en jevn og naturlig forstørrelse. Det avgjørende er å finne balansen  mellom pasientens bekkenform, muskelform og størrelse, lår, midje, hud og fettkvalitet og ønsket estetisk uttrykk.  Vi optimaliserer silhuetten gjennom nøye evaluering av alle disse forholdene, og for å sikre best mulig resultat snus pasienten flere ganger slik at plastikkirurgen kan vurdere formen fra alle vinkler. Denne metoden for BBL gir en flott kontur til baken som varer lenge og som eldes på en naturlig måte. Hele prosedyren tar vanligvis mellom to og fire timer avhengig av hvor store områder som må fettsuges.

Har du spørsmål om BBL eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Den første i Norge til å utføre BBL med kroppens eget fett

Akademikliniken var den første i Norge til å utføre rumpeforstørrelse (BBL) med pasientens eget fett, og har lang erfaring med å formgi kroppen med en kombinasjon av moderne fettsuging og bygging med fettransplantasjoner. Målsettingen er alltid å gi et naturlig utseende.  Rumpeforstørrelse med eget fett vil eldes på en mer naturlig måte og varer livet ut – i motsetning til implantater. Målsettingen er i samarbeid med pasienten  å lage en penere form på hofter og rumpe.

Den første konsultasjonen om rumpeforstørrelse

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon om BBL (rumpeforstørrelse) hos en av våre spesialister i plastisk kirurgi.
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

 

Før- og etterbilder – Brazilian Butt Lift

I henhold til markedsføringsloven er det ikke lov å vise før- og etterbilder av BBL eller andre plastikkirurgiske inngrep. Altså kan vi ikke vise bilder tatt før inngrepet med resultatene etterpå. Du kan under den uforpliktende konsultasjonen  se før- og etterbilder hvor du har muligheten til å vurdere kirurgens estetikk og håndverk i tillegg til å få en forståelse av hva inngrepet innebærer og hvilke resultater du kan forvente.

Din trygghet

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg på avgjørelsen din og at du får den informasjonen du trenger. Bestemmer du deg for å gjennomføre en BBL-operasjon ved Akademikliniken, booker du tid som passer, og får pasientavtalen og informasjon om inngrepet med deg hjem. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper deg mer enn gjerne.

Utsettelse av operasjonen

Er du forkjølet, hoster, har feber eller mistanke om smitte, må du ringe oss slik at slik at vi kan vurdere om operasjonen må utsettes og en annen kan få din operasjonstid. Vi vil da trenge en legeerklæring fra din fastlege. Vi vil også vurdere hvorvidt en antibiotikakur eventuelt kan startes. Se øvrige betingelser for avbestilling i «Pasientavtale ved operasjon».

BBL

Hva er inkludert i prisen?

Hos Akademikliniken i Oslo er observasjon etter operasjonen inkludert i prisen.  Du blir fulgt opp av sykepleier som passer godt på deg og sørger for riktig smertelindring. Dette reduserer også risiko for komplikasjoner som blodpropp og blødning betraktelig.  Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt i tiden etter operasjonen, derfor er det ingen begrensning for antall kontroller hos sykepleier den første tiden. Derimot er det én etterkontroll hos kirurgen din. Skulle det være behov for små korreksjon av arret eller fettsuging vil du sammen med kirurgen kunne bli enig om rammer for videre løp.

Bestill time nå