Marit Palmstrøm Lohman

Kosmetisk sykepleier, Bergen

Les mer

Marit er kosmetisk sykepleier og har jobbet på Akademikliniken i Bergen i 13 år. Marit fullførte sin sykepleierutdanning ved Diakonissehjemmet i 1998 og har tidligere jobbet tolv år på Dagkirurgisk senter på Haraldsplass.

Marit har lang erfaring med injeksjon-, laser- og hudbehandlinger, og er spesialisert Restylane Spesilialist via Galderma. Hun er dedikert til å sikre at kundene oppnår et vakkert og naturlig resultat, ofte gjennom en kombinasjon av ulike behandlinger og hudprodukter.

«Mye av jobben min innebærer veiledning. Det er viktig å lytte til kundens ønsker og behov, for å så veilede på hva en faktisk kan oppnå. Realistiske forventninger er en forutsetning for å få fornøyde kunder.»

Dette sier våre Skin Center kunder

«Jeg gir herved Marit og teamet terningkast 6!! De er alle et solid team med lang fartstid, stor bredde av kompetanse og erfaring under samme tak. Marit gjør alltid sitt ytterste for at tiden jeg er hos henne skal bli så bra som mulig for meg. Hun er super dedikert, lydhør og ærlig!»

«Virkelig fantastisk fra ende til annen. Har vært kunde her i mange år. Man møter profesjonelle behandlere og får veldig god oppfølging. Man føler seg trygg og ivaretatt. Jeg kommer ikke til å gå noe annet sted for behandlinger eller hudpleie.»

Hatt mye dårlig opplevelser med fillers tidligere. Tilfeldigvis prøvde jeg desperat en siste. Traff et fantastisk menneske her og siden har jeg aldri brukt noe annet. Her blir jeg tatt seriøst, hørt og sett. Føler meg alltid 100% trygg hver gang jeg er her. Anbefaler det på det sterkeste å gå hit for å få en behagelig og profesjonell opplevelse. Resultatene har alltid vært mer enn forventet.»

Bestill time hos Marit her