Catherine Aurdal

Klinikksjef, kosmetisk sykepleier, Bergen

Les mer

Catherine er kosmetisk sykepleier og klinikksjef på Akademikliniken i Bergen, og har jobbet på Akademikliniken i 14 år. Hun ble ferdig utdannet sykepleier i 2001, og begynte som kosmetisk sykepleier i 2010 etter mange år som sykepleier på somatisk sykehus. Catherine er kurset og autorisert, blant annet som Trained Restylane Specialist.

«Jeg liker veldig godt kombinasjon mellom estetikk, jobbe med mennesker og lede Bergen klinikken. Vi er ett fantastisk bra team som har jobbet sammen i mange år og tenker likt med tanke på naturlige resultat og fokus på kundebehandling. Dette gjenspeiler de bra Google anmeldelsene vi har fått på teamet vårt her i Bergen.»

Catherine forteller at det er viktig for henne å ha en god dialog med kundene, og at det er avgjørende at kundene får god veiledning og riktig informasjon om de behandlingene som er aktuelle for dem, for å kunne ta et valg om hva man ønsker. Det er i tillegg viktig at de blir ivaretatt etter behandling dersom behovet er der.

Jeg liker kombinasjonsbehandlinger som gir huden glød, oppstramming og volum. For meg er naturlige resultat i fokus!

En av Catherines favorittbehandlinger er Sculptra, som er en biostimulator som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon. Hun forteller at hun har mange fornøyde kunder med denne behandlingen. Ellers hun lidenskapelig opptatt av å skape en sunn og balansert hud, og er dermed veldig glad i å jobbe med den medisinske hudpleieserien ZO Skin Health. Serien må tilpasses den enkelte kunden, enten de har en hudlidelse eller ønsker jobbe med struktur og «anti age».

Dette sier våre Skin Center kunder

«Terningkast 6! Tok lipfillers hos Cathrine Aurdal, og for opplevelse det var! Det var min første gang hos AK og hun brukte totalt to timer på meg. Jeg var så godt ivaretatt, hun trygget med sin profesjonalitet og faglig dyktighet. Resultatet ble amazing og jeg er superfornøyd med hele pakken. Ny time bestilt!»

«Jeg har i løpet av det siste halve året hatt flere behandlinger med hårreduksjon hos AK i Bergen. Det er utrolig kjekke folk som jobber der og jeg føler meg godt ivaretatt når det gjelder service og kompetanse. Jeg kan trygt anbefale Akademikliniken for deg som setter trygghet og profesjonalitet først! Fem stjerner!»

«Hadde konsultasjonstime der i dag hvor jeg fikk en rask faglig tilbakemelding ang at de ikke kunne behandle mine sprengte blodkar da dette nok var pga en underliggende åreknute. Ble anbefalt å ta kontakt med en spesialist på dette området. Jeg slapp å betale noe og fikk gode faglige råd, dette kaller jeg god og seriøs service. Hyggelige dyktige damer som jobber her»

Bestill time hos Catherine her