Jeanette Bergsager

Klinikksjef, kosmetisk sykepleier, Oslo

Les mer

Jeanette er kosmetisk sykepleier og klinikksjef på Akademikliniken Frogner. Jeanette har jobbet på Akademikliniken i 17 år, og er en av de som har vært med helt fra start. Hun studerte på Lovisenberg Diakonale høyskole fra 2003 -2006, og har siden det opparbeidet seg en lang og bred erfaring innen hud- og injeksjonsbehandlinger, blant annet som Restylane spesialist.

Jeanette sitt hovedfokus er å skape og bevare en sunn og frisk hud for sine kunder, ofte i kombinasjon med medisinske hudpleie program, laserbehandling og injeksjonsbehandlinger. Som person er Jeanette svært sosial og blid, og hun forteller at hun er glad i å bygge gode relasjoner, trygghet og tillit over tid.

Jeg elsker den varierte hverdagen med å utføre ulike behandlinger, og få jobbe med både gamle og nye kunder.

 

Dette sier våre Skin Center kunder

«Jeg har brukt Akademikliniken i mange år, og jeg er superfornøyd! Ikke bare tar Jeanette vare på huden min, men i tillegg hjelper hun meg med å dempe smerter som jeg sliter med i tyggemuskulaturen. Her vet de ansatte hva de driver på med, og jeg føler meg trygg. Takk!»

«Jeg har testet flere steder, men jeg har endt hos Akademikliniken og er nå fast kunde der. Veldig dyktige medarbeidere. De spør om hva du ønsker, de har satt av nok tid til hver kunde. De er faglig dyktige, veldig hyggelige og skikkelig serviceinnstilte. Anbefaler dem på det sterkeste.»

«Jeg hadde en veldig positiv opplevelse med Akademikliniken på Ullevål, og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. 5 stjerner til dere! Her er man i trygge hender både når det gjelder forhåndsvurdering, operasjoner, hudbehandlinger og oppfølging i ettertid.»

Book time hos Jeanette her