OBS: Det må gå minst 14 dager mellom covid - 19 vaksinen og fillere.

ansikt

 

 

Markedsledende innen injeksjonsbehandlinger

Akademikliniken er markedsledende på injeksjonsbehandlinger i Norden og har bred og lang erfaring innenfor dette fagfeltet. Våre sykepleiere er spesialutdannede, sertifiserte og kan skreddersy en behandling med tanke på den enkeltes ønsker, muligheter og indikasjoner. Vi engasjerer oss for at du skal kjenne deg trygg med din beslutning og vi lever for naturlige resultater.

 

Dyktige kosmetiske sykepleiere som passer på dine behov

Hos Akademikliniken setter vi opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Vi setter av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Så setter vi opp en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.

Av injeksjonsbehandlinger tilbyr vi blant annet fillerbehandlinger med Restylane, Softlift, Belkyra, Medisinsk rynkebehandling, Aquagold og  Sklerosering av årer på ben,

Det er alltid ansvarlig lege som avgjør om du som pasient kan få medisinsk rynkebehandling, det avgjøres på bakgrunn av en konsultasjon hos oss.

WEBBOOKING

 

 

injeksjonsbehandlinger

 

Praktisk informasjon om injeksjonsbehandlinger

 Vi har 4 avdelinger i Norge med mer enn 20 dyktige, kosmetiske sykepleiere som jobber for å gi deg et naturlig resultat.  Du finner din nærmeste avdeling her.

 

 

Trygghetsgaranti

  • Alle injeksjonsbehandlinger med filler og botulinumtoxin utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
  • På Akademikliniken benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Akademikliniken har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Akademikliniken er alltid tilgjengelig på dagtid om du har spørsmål
  • Akademiklinikens behandlere gir deg en personlig behandlingsanbefaling og sier nei dersom du ikke trenger behandling