Profhilo Structura

NYHET! Profhilo Structura gjenoppretter volum og forebygger tap av fettvev i ansiktet ved aldring

Hva er Profhilo Structura?

Profhilo Structura er en injeksjonsbehandling som gjenoppretter volum og forebygger tap av fettvev i ansiktet ved aldring. Profhilo Structura brukes til lipolifting, hvor fokus for behandlingen er løfting på siden av ansiktet. I tillegg er behandlingen rettet mot å takle volumtap og hudslapphet. Med dette gjenopprettes ansiktets ungdommelige utseende ved hjelp av kroppens egne naturlige prosesser.

Profhilo Structura skiller seg ut til sammenlikning med klassiske Profhilo,, ved at den inneholder enda mer hyaluronsyre og er spesielt utviklet for å virke på det overfladiske fettlaget. Behandlingen tilbys i to omganger med en måneds mellomrom, og er perfekt for deg som ønsker å forbedre hudkvaliteten, spesielt hvis du har tynn eller begynnende slapp hud.

Akademikliniken – en av de første tilbyderne

Vi hos Akademikliniken er stolte over å være en av de aller første i Norge til å introdusere Profhilo Structura. Takket være vår klinikksjef Marianne Bergan, som også er trainer for IBSA i Norge som produserer Profhilo, har vi privilegiet av å tilby denne behandlingen før den offisielle landsdekkende lanseringen i september.

Besøk oss for å være blant de første til å oppleve fordelene med Profhilo Structura, og for en personlig konsultasjon for å finne ut om dette er den rette behandlingen for din hud.

Dette gjør Structura

  • Forebygger tap av fettvev
  • Gjenoppretter naturlig volum i ansiktet
  • Gir en fastere hud og en oppstrammende effekt

Hva skjer før en behandling?

Vi setter opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.  Konsultasjonen varer i opp til én time, hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, og du får informasjon om behandlingsmulighetene og prisene for disse. Med utgangspunkt i dine ønsker og forutsetninger, utarbeider vi en behandlingsplan.   Ønsker du å behandle med Profhilo, kan vi gjøre behandlingen samme dag.

Konsultation för injektionsbehandling

Hvordan foregår en Profhilo-behandling?

Det er normalt ikke behov for bedøvelse før behandlingen, men huden sprites grundig av før vii injiserer Profhilo Structura med kanyle. Vi benytter oss av to ulike teknikker for injisering, avhengig av hvor man har mest volumtap i ansiktet.

Hvem egner Profhilo Structura seg for?

Profhilo Structura egner seg for de som ønsker en forebyggende behandling mot tap av fettvev i ansiktet, men også de som har begynt å merke at man har mistet volum og sett en endring i ansiktets fasong. Tror du Profhilo Structura er noe for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

Hva er viktig etter en behandling?

Du skal ikke bruke makeup før innstikkstedene har lukket seg, dette for å unngå infeksjon. Vi anbefaler minimum 4 timer, men gjerne lengre. Det er en fordel å ikke trene kjempehardt, bruke badstue eller bade i basseng første døgnet. Dette for å unngå unødige hevelser og redusere all fare for infeksjon.

Vi vil alltid gi deg informasjon om mulige andre behandlinger eller medisinske kremer du kan kombinere med for best mulig resultat. Du vil også få anbefaling om hvor lenge ditt resultat vil holde og når det vil være lurt å gjøre en vedlikeholdsbehandling.

Hvordan kvalitetssikrer du injeksjonsbehandlingen din?

Injeksjoner med fillers og medisinsk rynkebehandling har blitt ganske vanlig i Norge. Medisinsk rynkebehandling er regulert og kan bare utføres av helsepersonell. Derav er det ingen krav eller regulering rundt hvem som kan tilby fillers, dermed overføres hele ansvaret over til deg som kunde.

Vi er for strenge reguleringer i bransjen da det ansvarliggjør oss som behandlere, slik det burde. Inntil det er på plass ønsker vi å hjelpe deg med hvordan du kan sortere bort uansvarlige aktører og sikre deg selv at du er i trygge og sikre hender. For å gjøre det enklest mulig deler vi våre beste råd på hva du burde sjekke ut før du gjennomfører en injeksjonsbehandling.

Vår kompetanse, din trygghet

  • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
  • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling