Hydrafacial - dyprenser, eksfolierer og fukter huden

Hvordan fungerer Skinkó e?

SKINKÒ E er en injeksjonsbehandling som gjennom en unik kombinasjon av 50 forskjellige aminosyrer, hyaluronsyre og vitaminer, er i stand til å stimulere fibroblastene i huden som produserer elastin og kollagen. Elastin og kollagen er viktige elementer for fornyelse av hudceller og SKINKÒ E virker derfor hudforyngende og forbedrer hudens elastisitet. Behandlingen er spesielt god for å redusere mørke ringer, løs hud og rynker rundt øynene. Takket være denne prosessen motvirker SKINKÒ E aldringstegnene på en naturlig måte.

Fordeler med Viscoderm Skincó E

  • Forbedrer hudens elastisitet
  • Synlig effekt på pigmentforandringer
  • 6-8 måneders holdbarhet
  • 50 funksjonelle ingredienser

Hvordan foregår behandlingen med Skinkó e?

SKINKÒ E er en injeksjonsbehandling. Området som skal behandles desinfiseres, og med en veldig tynn nål sprøytes SKINKÒ E inn i områdene som skal behandles, hvoretter produktet sprer seg i vevet og virker i huden fra innsiden.  Behandlingen gjennomføres som et forløp på 3-5 behandlinger, med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 30 minutter. Vi anbefaler da en etterbehandling etter ca. 6-8 måneder.

Du må unngå å berøre det behandlede området i ca. 4 timer etter behandlingen på grunn av infeksjonsfare. En lett sminke kan deretter legges

Da vi jobber med levende materiale, kan Akademikliniken, som ved andre medisinske behandlinger, ikke garantere for effekten på hver enkelt kunde. Vi kan imidlertid vise til vitenskapelig dokumentasjon og lang erfaring.

Jeg har lest og forstått innholdet av dette skrivet i henhold til effekt og mulige risikoer og bivirkninger. Jeg har fått nok opplysninger og mulighet til å stille spørsmål, slik at jeg føler jeg kan gi et informert samtykke til denne behandlingen.

Hva bør du være oppmerksom på i forbindelse med behandlingen?

Behandling med SKINKÒ E foregår nesten alltid uten komplikasjoner. Men bruk av hodepinepiller som Dispril, Albyl E og Ibuprofen samt enkelte naturpreparater vil redusere blodets evne til å koagulere, og dermed øke risikoen for blåmerker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales å unngå disse preparatene noen dager før behandling.

Behandlingen med SKINKÒ E har vanligvis liten eller ingen restitusjonstid. Du kan imidlertid oppleve hevelse i opptil 24 timer, spesielt ved behandling av øyeområdet. Vi anbefaler at du unngår trening og soling til hevelsen har forsvunnet.

Vår kompetanse, din trygghet

  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
  • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling