akademikliniken

Tear Trough - behandling av volumtap under øyne

Hva er Tear Trough?

Tear Trough er den anatomiske betegnelsen på det som på norsk heter tåregropen. Det er en fordypning som går fra øyekroken og skrått ned utover. Noen er født med markante groper under øynene og andre kan få det etter hvert som man blir eldre, fordi man mister volum i fettvev og muskelvev under øynene og fordi fettputene siger litt nedover med alderen.

For mange er fordypningen kombinert med en tynn hud hvor blodkarene synes gjennom slik at man kan se litt blå ut. Det er også veldig vanlig å få litt mer pigmentert hud i dette området.Resultatet er at mange føler de ser litt trette og slitne ut.

Hvordan behandler man Tear Trough?

En forsiktig behandling med filler kan tilbakeføre tapt volum der det har lagt seg et søkk, som vil minske synligheten av «gropene» under øynene. Filleren kan også bidra til å dekke til litt av blåfargen under øynene. Vi har flere ulike typer fillere slik at våre kosmetiske sykepleiere kan tilpasse det som gir best resultat i forhold til hva slags hud og vevskvalitet du har, og hvor mye volum som trengs.

Hvordan settes fillers?

Det første som skjer er at du får bedøvelse i området som skal injiseres. Når bedøvelsen har fått virke en stund, sprites huden grundig av før vii injiserer filleren. Det finnes en rekke ulike typer fillere og teknikker, og din behandler vil velge type og teknikk ut fra dine ønsker og behov.

plastisk kirurgi på bryst

Erfaring med Filler

Hvor naturlig resultatet blir, avhenger av at riktig mengde og type filler injiseres på rett plass. Dette stiller store krav til kompetanse og erfaring hos behandleren. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du går til en autorisert sykepleier eller lege som har dokumentert erfaring med å utføre injeksjoner med filler.

Alle våre behandlere er sykepleiere og får fornyet autorisasjonskort fra Restylane hvert år, hvor de i tillegg blir trent opp i Restylane injection expertise program. Du må gjerne be om å få se autorisasjonskortet, om noen har glemt å bære det på seg. Ut over dette har alle også hatt kurs i andre fillertyper som for eksempel Aliaxin.

Vår kompetanse, din trygghet

  • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
  • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling