akademikliniken

Filler i kinnben - definerer og konturerer ansiktet

Skap definisjon og kontur i ansiktet med filler

Ansiktet kjennetegnes av konturer, skygger og fremhevede områder. Dette kan være kinnben, kjevelinje eller hake. Disse områdene kan være med på å gjøre et ansikt mer feminint eller maskulint. For eksempel vil høye kinnben og en smalere hake være feminiserende, mens en bred hake og kraftig kjevelinje vil fremstå som mer maskulint. Noen ønsker å fremheve egne trekk, mens andre ønsker å endre eller justere for å oppnå et mer balansert utseende.

Hvordan effekt gir filler i kinnben?

Å fylle kinnbenene med filler kan gi ansiktet et mer ungdommelig og symmetrisk utseende. Ved å øke volumet i kinnbenene kan man skape en mer markert og skulpturert ansiktsprofil. Dette kan også bidra til å redusere synligheten av rynker og linjer rundt munnen, også kalt nasiolabiale linjer.

Uansett ønske er vi her for å hjelpe og veilede deg til å få de naturlige resultatene du fortjener. Våre konsultasjoner er helt uforpliktende, og vi har lang erfaring i å vurdere ansiktet helheltlig. Med en rekke ulike fillere kan vi velge det som passer best for akkurat deg.

Hvordan settes fillers?

Først blir du gitt bedøvelse i det området som skal injiseres. Etter at bedøvelsen har hatt tid til å virke, blir huden grundig spritet før filleren blir injisert med en tynn nål eller kanyle. Vi har flere ulike typer fillere slik at våre kosmetiske sykepleiere kan tilpasse det som gir best resultat i forhold til hva slags hud og vevskvalitet du har, og hvor mye volum som trengs.

plastisk kirurgi på bryst

Erfaring med Filler

Hvor naturlig resultatet blir, avhenger av at riktig mengde og type filler injiseres på rett plass. Dette stiller store krav til kompetanse og erfaring hos behandleren. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du går til en autorisert sykepleier eller lege som har dokumentert erfaring med å utføre injeksjoner med filler.

Alle våre behandlere er sykepleiere og får fornyet autorisasjonskort fra Restylane hvert år, hvor de i tillegg blir trent opp i Restylane injection expertise program. Du må gjerne be om å få se autorisasjonskortet, om noen har glemt å bære det på seg. Ut over dette har alle også hatt kurs i andre fillertyper som for eksempel Aliaxin.

Vår kompetanse, din trygghet

  • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
  • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling