Publisert 2018-02-02

Fillerbehandlinger

Fillerbehandlinger gir naturlig mimikk. Hva er fillerbehandlinger?

Boosting day

Injeksjonsbehandlinger med Restylane kan gjøres på nesten alle slags områder. Restylane består av en rekke produkter som brukes på forskjellige områder og indikasjoner. Alt fra å øke volum til foryngende behandlinger, som gjør huden myk, frisk og naturlig. Ønsker du ha filler i leppene trenger du som oftest en annen type filler, enn dersom du skal fremheve kinnbena eller fukte opp tørr hud.

Akademiklinikens erfarne injeksjonssykepleiere har omfattende kunnskaper om de ulike typene, og tilpasser hver enkelt behandling etter kundens utgangspunkt og behov.  Dette sikrer at du ikke blir stiv, men får en naturlig mimikk.

Områder vi behandler regelmessig er for eksempel lepper, kinnben, hake, kjeve, linjer fra nesen og ned (marionettlinjer), munnviker og tear trough.

 

Et eksempel på injeksjonsbehandling av kinnbein

Vi har flere typer av fillers i Restylane familien for å behandle ulike indikasjoner, i dette tilfelle kinnben. Ved disse behandlingene benytter vi forskjellige typer av kanyler/cannula for å plassere Restylane i fett dybde/nivå.

I denne behandlingen brukes en type cannula med butt ende, som gjør at den svinger unna for blodårer og nerver. Det gjør denne behandlingen nesten helt smertefri.

Din trygghet

Alle våre injeksjonssykepleiere er sertifiserte, for din trygghet og sikkerhet. De fleste er sertifisert på masternivå. Du kan be om å få se beviset, om de har glemt å bære den. Vi jobber med fokus på å skape et naturlig utseende, og bevare din naturlige mimikk.

Alle våre injeksjonssykepleiere vil kunne bistå deg med å kunne behandle de områdene du ønsker.

Book en uforpliktende konsultasjon, hos din nærmeste klinikk.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/