Akademikliniken Oslo

Hjertelig velkommen til oss på Akademikliniken i Oslo

Velkommen til Akademikliniken. Ved våre to klinikker i Oslo tilbyr vi det seneste innen estetisk medisin.

Ved vår klinikk på Smestad tilbyr vi alt fra avansert hudpleiebehandling til laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med fillere og muskelavslappende. Vi kunnskapen og erfaringen til å hjelpe deg med akkurat dine ønsker. Kontakt oss for mer informasjon, eller book tid hos oss for en uforpliktende konsultasjon. Ved vår klinikk på Smestad tilbyr vi VISIA hudanalyse under konsultasjon. 

WEBBOOKING

Kontaktinformasjon

Akademikliniken Smestad, Oslo

Hoffsveien 92, 0377 Oslo

Åpningstider:
Mandag – Torsdag 09.00 – 21.00
Fredag 09.00-16.00
Kveld og lørdag kan variere.

Tel: 22 06 00 03

Mail: oslo@akademikliniken.no

 

Individuelle anbefalinger

Hos oss anbefaler vi alle å komme innom på en uforpliktende konsultasjon. Her kan vi komme med en anbefaling på behandling basert på dine behov og hudtype.

Vi er mange ansatte i Oslo og med bred kompetanse dekker vi alle behov til våre kunder. Vi ser på alle behandlinger som en progresjon og jobber derfor langsiktig med våre pasienter for å oppnå stabile og ønskede resultater.

Personal Smestad, Oslo

 

Vårt sykehus holder til i Oslo v/Ullevål Stadion

Ved vårt sykehus på Ullevål finner du vår plastikkirurgiske enhet. Ønsker du info om våre plastikkirurgiske behandlinger, tar du kontakt med resepsjonen på vårt sykehus på 22 58 17 10 eller booker time til konsultasjon via vår webbooking.

På Ullevål finner du og vårt hudsenter. Våre kosmetiske sykepleiere Hilde og Mai vil kunne hjelpe deg med å skreddersy behandling etter dine ønsker og ditt behov, enter det er injeksjonsbehandling, permanent hårfjerning eller hudpleie du er ute etter. Er du i tvil? Kom gjerne inn på en konsultasjon i forkant av behandling.

Personal Oslo Ullevål Kirurgisk enhet

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med Akademiklinikens kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet. 

I tillegg fører vi ZO Skin Health og ZO Skin Medical fra Zein Obagi.

Sikkerhet og Trygghetsgaranti

Som pasient hos oss, er du i trygge hender. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell. Vi benytter de best dokumenterte metodene, har tilgang til det siste innen teknologi og sikkerheten går vi aldri på kompromiss med.

vår klinikk gir vi, som de første innen vår bransje, Trygghetsgaranti.

Dette innebærer:

  • Du får personlig behandlingsanbefaling.
  • Dersom du ikke trenger behandling, sier vi nei.
  • Opplever du noe akutt, er vi der - også i helgene. Vi har akutt-telefon.
  • Har du spørsmål, er vi alltid tilgjengelig på dagtid.
  • Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell med lang erfaring.
  • Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
  • Vårt medisintekniske utstyr, er godkjent og anerkjent.
  • Akademikliniken er ISO-Sertifisert.