Walk-in-klinikk, Bergen | Akademikliniken

Akademikliniken Bergen

Lagre

Hjertelig velkommen til oss på Akademikliniken i Bergen

BESTIL TIME HER

 

 

Nyhet

Vi kan nå tilby hudpleiebehandlinger utført av vår dyktige og erfarne hudpleier Margunn. Her kan du få utført blant annet ansiktsbehandlinger,  farging av vipper og bryn, forming av bryn, voksing og massasje.

Vår klinikk holder til i lyse og lekre lokaler midt i sentrum av Bergen, Strandgaten 3. Tar du trappen opp i 2.etg, er inngangen på venstre side. Det finnes også en heis som kommer rett inn i vårt lokale. Heisdøren inn til våre lokaler åpnes manuelt på dagtid. På kveldstid er den stengt.

Vi holder til i en flott bergensk bygård, med flere firma. Diskresjon i fht hvilket firma du går til, blir dermed ivaretatt for de som måtte ønske det.

Øvre øylokkskirurgi

Plages du med tunge øyelokk? En øyelokksoperasjon bidrar til at huden rundt øyene strammes opp, og du vil få et mer opplagt og yngre ansikt. Akademikliniken tilbyr øyelokkskirurgi ved plastikkirurg Bjørn Rosenberg.
Ta kontakt for mer informasjon på tlf. 55 32 80 98.

Kontaktdetaljer

Strandgaten 3
5013 Bergen

Tlf.: 55 32 80 98

E-post: bergen@akademikliniken.no
 
Åpningstider:

Mandag – Torsdag  09.00 – 21.00
Fredag 09.00 - 16:00

Lørdag etter avtale.

Telefonen er betjent mellom 09 - 16.

2957_bd152c41

Personal Bergen

Medisinsk Hudpleie og estetiske behandlinger

På vår klinikk, tilbyr vi det seneste innen estetiske, medisinske behandlinger.

Alt fra avansert hudpleiebehandling, peelinger til avansert laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med Restylane og Botox. Uansett om det handler om pigmentflekker,rynker, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Vi har gratis konsultasjon, der vi setter opp et behandlingsprogram, og/eller et hjemmeprogram med spesialtilpassede kremer.

 

Vårt sykehus holder til i Oslo v/Ullevål Stadion

Der foregår også konsultasjonene i forbindelse med et plastikkirurgisk inngrep. Ønsker du info om våre plastikkirurgiske behandlinger, tar du kontakt med resepsjonen på vårt sykehus på 22 58 17 10, så hjelper de deg. Vi har ingen konsultasjoner i forbindelse med plastikkirurgi på klinikken i Bergen.

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med Akademiklinikens kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet. Les mer om serien her.

I tillegg fører vi ZO Skin Health og ZO Skin Medical fra Zein Obagi, og Jan Marini.

Hudprodukter-1

Sikkerhet og Trygghetsgaranti

Som pasient hos oss, er du i trygge hender. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell. Vi benytter de best dokumenterte metodene, har tilgang til det siste innen teknologi og sikkerheten går vi aldri på kompromiss med.

vår klinikk gir vi, som de første innen vår bransje, Trygghetsgaranti.

Dette innebærer:

  • Du får personlig behandlingsanbefaling.
  • Dersom du ikke trenger behandling, sier vi nei.
  • Opplever du noe akutt, er vi der - også i helgene. Vi har akutt-telefon.
  • Har du spørsmål, er vi alltid tilgjengelig på dagtid.
  • Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell med lang erfaring.
  • Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
  • Vårt medisintekniske utstyr, er godkjent og anerkjent.
  • Akademikliniken er ISO-Sertifisert.