Hudpleieprodukter

Akademiklinikkens hudpleieserie er et komplett program med hudpleieprodukter utviklet etter flere års forskning. Serien er basert på biologiske prinsipper og mange års medisinsk erfaring innen hudpleie.

Du får kjøpt Akademikliniken Skincare på alle våre Skin Centre.

Hudpleie fra Akademikliniken Skin Care

Gi huden din de beste forutsetningene for å møte dagen. Akademikliniken Skin Care er et resultat av et tett samarbeid mellom Akademiklinikens erfarne plastikkirurger, hudleger, hudterapeuter og ledende kosmetiske kjemikere. Produktene er utviklet for å kunne tilby avanserte og synlige resultater med enkle og multifunksjonelle løsninger. De er også kompatible med profesjonelle behandlinger og intervensjoner.

Gjennom en forsiktig sammensetning av vitenskapelig baserte høyteknologiske konsentrater og dyptvirkende planteekstrakter, får huden din det absolutt beste! Vi bruker blant annet aktiverte peptider, beskyttende antioksidanter og cellestyrkende aminosyrer, som best kombineres til effektive synergier for å optimere effekt og resultater. Vi gjør alt for å kunne tilby deg de resultatene du forventer.

Bild på Akademikliniken SKin Care produkter

Vi tilbyr både enkle og multifunksjonelle løsninger for de som har det litt travelt og ønsker å holde det enkelt, samt mer avanserte hudrutiner med flere ulike behandlingstrinn for de som vil investere litt mer. Din daglige hudpleierutine er av stor betydning for å oppnå resultater, samt for å sikre at huden beskyttes og fungerer optimalt.

Hos oss har du mulighet til å få hjelp til å skreddersy en hudpleierutine, tilpasset din hud. Våre autoriserte hudterapeuter gjør en hudpleieanalyse for å se hvilke produkter huden din trenger og gir gode tips og råd – alt for at huden skal føles best mulig.

ZO Skin Health System – veien til en sunnere hud

Konseptet ZO® Skin Health Circle er utviklet av Dr. Obagi. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet. Produktspekteret omfavner produkter for behandling av hudlidelser, vedlikeholdsbehandling, daglig hudpleie og forebygging av fremtidige hudlidelser.

Akademikliniken har spesialkompetanse nå det gjelder å sette sammen produkter som vil gi best effekt i forhold til problem og hudens forutsetning hos den enkelte kunde.

De fire grunnleggende trinnene i hudrutinen vår

Rense

Det viktigste og grunnleggende trinnet i din hudpleierutine. En velfungerende rens fjerner og behandler huden uten å irritere, samtidig som den forbereder den til neste steg i rutinen.

Serum

Ved hjelp av høyaktive serum styrkes den daglige hudpleierutinen. Disse produktene er fullstendig fokusert på å ta vare på og behandle hudsykdommer og spesifikke problemer.

Fukt

Fuktighetskrem bidrar til å bevare hudens naturlige barrierefunksjon og pleie og forhindre tap av fuktighet. Fuktighetskrem er vanligvis tilpasset ut i fra hudtype.

Solkrem

Daglig eksponering for sollys er en av de største underliggende årsakene til for tidlig aldring av huden. Solbeskyttelse spiller derfor en vesentlig rolle i beskytte, motvirke og bevare huden i god stand.