FÅ EN SKARPERE KJEVELINJE MED FILLER

filler kjevelinje

Tyngdekraften trekker stille i huden på kinnene. Kombinert med volumtap og slappere hud, kan dette føre til en mindre skarp kjevelinje med årene.

DEFINER KJEVELINJEN MED FILLER – ELLER KIRURGI

Kjevelinjen kan man ofte stramme opp med hjelp av filler, men det er viktig å vite at man i enkelte tilfeller vil kunne ha behov for et ansiktsløft.

Om du ønsker å stramme opp huden på kjevelinjen og ansiktshuden har nok spenst, kan man løfte og glatte ut huden med hjelp av filler. Hos noen vil det og gi en svært god effekt å supplere med filler i kinnben for et ekstra løft.

Om det er en mer definert kjevelinje du ønsker kan man legge filleren inn langs kjevelinjen. Slik øker man volum og skaper en mer definert kjevelinje. Ta også gjerne en titt på vår fillerbehandling for hake.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

filler kjevelinje

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/