Flotte kinnben og fylde i kinnene med filler

filler i kinnben

Med alderen kan fylden i kinnene forsvinne. Eller har du alltid ønsket deg høye kinnben? Med filler kan vi bygge opp volum både i kinn og kinnben.

Med filler kan vi bygge opp kinnben og markere dem. Ved å injisere filler i kinnben kan det gi hele ansiktet et løft.

 

HVORDAN BEHANDLER MAN MED FILLER I KINN ELLER KINNBEN?

Når man behandler kinnben og kinn bruker man typisk 2 ml Restylane fordelt på 1 ml på hver side for å oppnå synlig resultat. De fleste pasienter opplever ikke behandlingen som smertefull.

 

filler i kinnben

HVOR LENGE HOLDER FILLER I KINN OG KINNBEN?

Effekten er midlertidig, og resultatets varighet er avhengig av hvilken teknikk og hvilket produkt man benytter. I dette området vil resultatet variere fra 3-6 mnd.

Under en konsultasjon gjennomgår vi dine ønsker for behandlingen og setter deg grundig inn i hele prosessen.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

filler i kinnben

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/