Flotte kinnben og fylde i kinnene med filler

filler i kinnben

Med alderen kan fylden i kinnene forsvinne. Eller har du alltid ønsket deg høye kinnben? Med filler kan vi bygge opp volum både i kinn og kinnben.

Med filler kan vi bygge opp kinnben og markere dem. Ved å injisere filler i kinnben kan det gi hele ansiktet et løft.

 

HVORDAN BEHANDLER MAN MED FILLER I KINN ELLER KINNBEN?

Når man behandler kinnben og kinn bruker man typisk 2 ml Restylane fordelt på 1 ml på hver side for å oppnå synlig resultat. De fleste pasienter opplever ikke behandlingen som smertefull.

 

filler i kinnben

HVOR LENGE HOLDER FILLER I KINN OG KINNBEN?

Effekten er midlertidig, og resultatets varighet er avhengig av hvilken teknikk og hvilket produkt man benytter. I dette området vil resultatet variere fra 3-6 mnd.

Under en konsultasjon gjennomgår vi dine ønsker for behandlingen og setter deg grundig inn i hele prosessen.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

filler i kinnben

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden