FILLER I TINNINGENE

filler i tinningene

Med alderen kan man miste fylde i ansiktet, inkludert i tiningene. Med fillere kan man gjenskape fylden i tinningene.

Tinningene er ofte et oversett område som med behandling av fillere kan gjøre en stor forskjell. Når man mister fylden i tinningene kan det får brynene til å falle ned. Ved å legge Restylane filler i tiningen kan det gi et naturlig løft til dine bryn.

Behandling med filler i tinningen krever at behandleren er ekstra erfarne. Våre sykepleiere er alltid sertifisert til å utføre behandlingen de gjør gjennom Restylanes sertifiseringsprogram.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

filler i tinningene

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane filler i tinningene.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden