Fillerguiden – filler i nese

filler i nese

NY NESE UTEN KIRURGI

Visste du at du kan få rettet nesetippen og/eller neserygg med filler helt uten kirurgi?

 

Ved å injisere Restylane filler i nesen har man mulighet til å gjøre endringer uten å måtte ty til kirurgi. Å injisere filler i nese er dog komplisert og krever en spesiell forståelse for ansiktets anatomi for å både bevare symmetri og for å unngå komplikasjoner. Derfor er det kun Akademiklinikens plastikkirurg, Dr. Bjørn Tvedt som injiserer filler i nesen.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

filler i nese

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler i nesen anbefaler vi alltid en konsultasjon hos Dr. Tvedt. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Fra nesevingen og ned har vi en behandling kalt nasolabiale-linjer. Full oversikt oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden.

Vi har også rynkebehandlinger for områder rundt nesen: bunnylines og smilerynker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/