Fillerguiden – filler i nese

filler i nese

NY NESE UTEN KIRURGI

Visste du at du kan få rettet nesetippen og/eller neserygg med filler helt uten kirurgi?

 

Ved å injisere Restylane filler i nesen har man mulighet til å gjøre endringer uten å måtte ty til kirurgi. Å injisere filler i nese er dog komplisert og krever en spesiell forståelse for ansiktets anatomi for å både bevare symmetri og for å unngå komplikasjoner. Derfor er det kun Akademiklinikens plastikkirurg, Dr. Bjørn Tvedt som injiserer filler i nesen.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

filler i nese

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler i nesen anbefaler vi alltid en konsultasjon hos Dr. Tvedt. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Fra nesevingen og ned har vi en behandling kalt nasolabiale-linjer. Full oversikt oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden.

Vi har også rynkebehandlinger for områder rundt nesen: bunnylines og smilerynker.