OBS: Det må gå minst 14 dager mellom covid-19 vaksinen og injeksjonsbehandling.

Hjertelig velkommen til oss på Akademikliniken i Stavanger

Klinikken vår ligger på gateplan, og du finner oss midt i Stavanger sentrum med inngang fra Bakkegaten, vis-á-vis Renaa Matbaren og Sølvberget Blomster.

Parkering: Nærmeste parkeringsmulighet er ved: de Røde Sjøhus, ved Oljemuset, I Jorenholm eller Valberghallen. Tvers over gaten finnes det parkering med handicapbevis, parkeringstid inntil 3 timer.

 

Medisinsk Hudpleie og estetiske behandlinger

På vår klinikk, tilbyr vi det seneste innen estetiske, medisinske behandlinger.

Alt fra avansert hudpleiebehandling, peelinger til avansert laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med fillere og muskelavslappende. Uansett om det handler om pigmentering, rynker, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Under konsultasjonen setter vi opp et behandlingsprogram tilpasset deg og/eller et hjemmeprogram med spesialtilpassede kremer.

Klikk her for å se ansatte på Stavanger Skin Center.

Vi tar forbehold om tilgjengelighet for produktanbefalinger om kvelden uten avtale. Vi anbefaler her å booke en uforpliktende konsultasjon.

En individuell anbefaling av produkter og behandlinger

Vi anbefaler alle å komme til en uforpliktende konsultasjon hos oss for å få en individuell anbefaling av produkter og behandlinger. Med Dermapen får man en fin oppstrammende behandling som forebygger fine linjer og aldring av hud. Dette er en god og trygg start. Dermapen Skinbooster passer de fleste over 25 år. Behandlingen tilfører fukt og glød til huden, og fungerer best som en kur på tre behandlinger.

Populære behandlinger

I Rogaland opplever vi stor popularitet rundt IPL hårfjerning, en behandling som skånsomt fjerner hår ved hjelp av bredspektret lys. Vi utfører også mye Dermapen-behandlinger og injeksjonsbehandlinger. Kom innom så finner vi en behandling som passer deg!

Anbefalt hudrutine

Vi anbefaler alle en grunnleggende hudpleierutine bestående av fem produkter. Huden bør renses to ganger daglig og skubbes med scrub et par ganger i uken. Etter rens er en beroligende toner godt for huden, i tillegg til talgkontoll.

En god dagkrem som beskytter huden mot frie radikaler og tilfører huden næring er noe alle må ha. UVA-stråler er aktive hele året og det er derfor viktig med SPF-beskyttelse i din dagkrem året rundt. 

UVA-stråler er de strålene som går dypest inn i huden og i verste tilfeller kan lede til kreft. Solkader i form av rynker er ofte et resultat av slike stråler. “A” står for “aging” og “B” i UVB står for “burning”.

Kontaktdetaljer

Salvågergt 3-5
4006 Stavanger

Tel.: 51 84 14 50

Email: stavanger@akademikliniken.no

Åpningstider:
Mandag 09.00 – 16.00
Tirsdag 09.00 - 20.00 (etter avtale)

Onsdag 09.00 - 20.00 (etter avtale)
Torsdag 09.00 - 16.00
Fredag 09.00 - 16.00

Telefonen er betjent mellom kl. 09-16.

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med Akademiklinikens kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet.

I tillegg fører vi ZO Skin Health og ZO Skin Medical fra Zein Obagi.

Vårt fokus på sikkerhet, din trygghet

Vi benytter de best dokumenterte metodene og har tilgang til de siste innen teknologi. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell, for vi inngår ikke kompromiss på din sikkerhet. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først .

Som kunde hos oss kan du være sikker på at:

  •       Behandlingsprogammet vi anbefaler er tilpasset deg og din hud.
  •       Vi sier tydelig ifra dersom du ikke trenger en behandling.
  •       Du kan nå oss ved akutte tilfeller, vi har akutt telefon.
  •       Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell.
  •       Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
  •       Vårt medisintekniske utstyr er godkjent og anerkjent.
  •       Akademikliniken er ISO-Sertifisert.