Akademikliniken Stavanger - Skin Center

Hjertelig velkommen til oss på Akademikliniken i Stavanger

Klinikken vår ligger på gateplan, og du finner oss midt i Stavanger sentrum med inngang fra Bakkegaten, vis-á-vis Renaa Matbaren og Sølvberget Blomster.

Parkering: Nærmeste parkeringsmulighet er ved: de Røde Sjøhus, ved Oljemuset, I Jorenholm eller Valberghallen. Tvers over gaten finnes det parkering med handicapbevis, parkeringstid inntil 3 timer.

WEBBOOKING

Medisinsk Hudpleie og estetiske behandlinger

På vår klinikk, tilbyr vi det seneste innen estetiske, medisinske behandlinger.

Alt fra avansert hudpleiebehandling, peelinger til avansert laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med fillere og muskelavslappende. Uansett om det handler om pigmentering, rynker, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Vi har gratis konsultasjon, der vi setter opp et behandlingsprogram, og/eller et hjemmeprogram med spesialtilpassede kremer.Vi tilbyr og kostnadsfri hudanalyse med VISIA under konsultasjon.

 

Klikk her for å se ansatte på Stavanger Skin Center.

Kontaktdetaljer

Salvågergt 3-5
4006 Stavanger

Tel.: 51 84 14 50

Email: stavanger@akademikliniken.no

Åpningstider:
Mandag 09.00 – 16.00
Tirsdag 09.00 - 20.00 (etter avtale)


Onsdag 09.00 - 20.00 (etter avtale)
Torsdag 09.00 - 16.00
Fredag 09.00 - 16.00

Telefonen er betjent mellom kl. 09-16.

Vi tar forbehold om tilgjengelighet for produktanbefalinger om kvelden uten avtale. Vi anbefaler her å booke en uforpliktende konsultasjon.

En individuell anbefaling av produkter og behandlinger

Vi anbefaler alle å komme til en uforpliktende konsultasjon hos oss for å få en individuell anbefaling av produkter og behandlinger. Med Dermapen får man en fin oppstrammende behandling som forebygger fine linjer og aldring av hud. Dette er en god og trygg start. Dermapen Skinbooster passer de fleste over 25 år. Behandlingen tilfører fukt og glød til huden, og fungerer best som en kur på tre behandlinger.

Populære behandlinger

I Rogaland opplever vi stor popularitet rundt IPL hårfjerning, en behandling som skånsomt fjerner hår ved hjelp av bredspektret lys. Vi utfører også mye Dermapen-behandlinger og injeksjonsbehandlinger. Kom innom så finner vi en behandling som passer deg!

Anbefalt hudrutine

Vi anbefaler alle en grunnleggende hudpleierutine bestående av fem produkter. Huden bør renses to ganger daglig og skubbes med scrub et par ganger i uken. Etter rens er en beroligende toner godt for huden, i tillegg til talgkontoll.

En god dagkrem som beskytter huden mot frie radikaler og tilfører huden næring er noe alle må ha. UVA-stråler er aktive hele året og det er derfor viktig med SPF-beskyttelse i din dagkrem året rundt. 

UVA-stråler er de strålene som går dypest inn i huden og i verste tilfeller kan lede til kreft. Solkader i form av rynker er ofte et resultat av slike stråler. “A” står for “aging” og “B” i UVB står for “burning”.

Vårt sykehus holder til i Oslo v/Ullevål Stadion

Der foregår også konsultasjonene i forbindelse med et plastikkirurgisk inngrep. Ønsker du info om våre plastikkirurgiske behandlinger, tar du kontakt med resepsjonen på vårt sykehus på 22 58 17 10, så hjelper de deg. Det vil i blant og være mulig å komme til konsultasjon hos en av Akademiklinikens plastikkirurger ved våre klinikker ellers i landet. 

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med Akademiklinikens kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet.

I tillegg fører vi ZO Skin Health og ZO Skin Medical fra Zein Obagi.

Sikkerhet og Trygghetsgaranti

Som pasient hos oss, er du i trygge hender. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell. Vi benytter de best dokumenterte metodene, har tilgang til det siste innen teknologi og sikkerheten går vi aldri på kompromiss med.

vår klinikk gir vi, som de første innen vår bransje, Trygghetsgaranti.

Dette innebærer:

  • Du får personlig behandlingsanbefaling.

  • Dersom du ikke trenger behandling, sier vi nei.

  • Opplever du noe akutt, er vi der - også i helgene. Vi har akutt-telefon.

  • Har du spørsmål, er vi alltid tilgjengelig på dagtid.

  • Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell med lang erfaring.

  • Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.

  • Vårt medisintekniske utstyr, er godkjent og anerkjent.

  • Akademikliniken er ISO-Sertifisert.