Hjertelig velkommen til oss på Akademikliniken i Stavanger

Klinikken vår ligger på gateplan, og du finner oss midt i Stavanger sentrum med inngang fra Bakkegaten, vis-á-vis Renaa Matbaren og Sølvberget Blomster.

Parkering: Nærmeste parkeringsmulighet er ved: de Røde Sjøhus, ved Oljemuset, I Jorenholm eller Valberghallen. Tvers over gaten finnes det parkering med handicapbevis, parkeringstid inntil 3 timer.

 

Medisinsk Hudpleie og estetiske behandlinger

På vår klinikk, tilbyr vi det seneste innen estetiske, medisinske behandlinger.

Alt fra avansert hudpleiebehandling, peelinger til avansert laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med fillere og muskelavslappende. Uansett om det handler om pigmentering, rynker, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Under konsultasjonen setter vi opp et behandlingsprogram tilpasset deg og/eller et hjemmeprogram med spesialtilpassede kremer.

Klikk her for å se ansatte på Stavanger Skin Center.

Vi tar forbehold om tilgjengelighet for produktanbefalinger om kvelden uten avtale. Vi anbefaler her å booke en uforpliktende konsultasjon.

En individuell anbefaling av produkter og behandlinger

Vi anbefaler alle å komme til en uforpliktende konsultasjon hos oss for å få en individuell anbefaling av produkter og behandlinger. Med Dermapen får man en fin oppstrammende behandling som forebygger fine linjer og aldring av hud. Dette er en god og trygg start. Dermapen Skinbooster passer de fleste over 25 år. Behandlingen tilfører fukt og glød til huden, og fungerer best som en kur på tre behandlinger.

Populære behandlinger

I Rogaland opplever vi stor popularitet rundt IPL hårfjerning, en behandling som skånsomt fjerner hår ved hjelp av bredspektret lys. Vi utfører også mye Dermapen-behandlinger og injeksjonsbehandlinger. Kom innom så finner vi en behandling som passer deg!

Anbefalt hudrutine

Vi anbefaler alle en grunnleggende hudpleierutine bestående av fem produkter. Huden bør renses to ganger daglig og skubbes med scrub et par ganger i uken. Etter rens er en beroligende toner godt for huden, i tillegg til talgkontoll.

En god dagkrem som beskytter huden mot frie radikaler og tilfører huden næring er noe alle må ha. UVA-stråler er aktive hele året og det er derfor viktig med SPF-beskyttelse i din dagkrem året rundt. 

UVA-stråler er de strålene som går dypest inn i huden og i verste tilfeller kan lede til kreft. Solkader i form av rynker er ofte et resultat av slike stråler. “A” står for “aging” og “B” i UVB står for “burning”.

Kontaktdetaljer

Salvågergt 3-5
4006 Stavanger
Tel.: 51 84 14 50
E - post: stavanger@akademikliniken.no

 

Åpningstider:
Mandag 09.00 – 16.00
Tirsdag 09.00 - 20.00 (etter avtale)
Onsdag 09.00 - 20.00 (etter avtale)
Torsdag 09.00 - 16.00
Fredag 09.00 - 16.00
Telefonen er betjent mellom kl. 09-16.

Våre avbestillingsrutiner

Avtalt time må avbestilles senest 48 timer før.
Avtalt time kan endres senest 24 timer før.
Timer som avbestilles/endres etter fristens utløp faktureres med opp til 50% av behandlingsbeløpet (min. kr 625,-).

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med Akademiklinikens kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet.

I tillegg fører vi ZO Skin Health og ZO Skin Medical fra Zein Obagi.

Vårt fokus på sikkerhet, din trygghet

Vi benytter de best dokumenterte metodene og har tilgang til de siste innen teknologi. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell, for vi inngår ikke kompromiss på din sikkerhet. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først .

Som kunde hos oss kan du være sikker på at:

  •       Behandlingsprogammet vi anbefaler er tilpasset deg og din hud.
  •       Vi sier tydelig ifra dersom du ikke trenger en behandling.
  •       Du kan nå oss ved akutte tilfeller, vi har akutt telefon.
  •       Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell.
  •       Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
  •       Vårt medisintekniske utstyr er godkjent og anerkjent.
  •       Akademikliniken er ISO-Sertifisert.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/